Latest Instagrams
lauantai 29. elokuuta 2015

Kuala Lumpur part 2

Tässäpä toinen osa Kuala Lumpurin kuvista. Aiemman osan löydät täältä. 

P8060132

Kuala Lumpurissa liikkuminen oli helppoa. Käytettiin liikkumiseen monorailia, koska se kulki ihan meidän hotellin vierestä. Käytettiin myös metroa ja lentokentälle mentiin taksilla. Käveltiin myös paljon, Lonely Planetin matkaoppaassa oli hyviä kävelyreittejä valmiiksi karttaan merkattuna. 


P8060170P8060176

Yks näistä kävelyreiteistä kulki Chinatownissa ja Merdeka Squarella, matkalla oli myös vanha kauppahalli ja ostoskatu täynnä feikkirojua. Tällä reitillä oli paljon nähtävää ja löydettiin myös mm. tuliaisia. 

P8060188

Tää kuva on sieltä kauppahallista (Central Market). Täällä oli tosi paljon koriste-esineitä ja muita tuliaisia, ostettiinkin täältä mm. kynttelikkösetti ja meille makkariin pari taulua. Tykkäsin tästä paikasta ja täällä oli sellanen kiva tunnelma, eikä paikassa myyty mitään feikkiä. En jaksa yhtään kiertää sellasia kojuja, jotka on täynnä LV:n laukkuja ja Ray-Banin aurinkolaseja. Niissä myyjät on tosi törkeitä ja niistä pyydetään aivan järkyttäviä summia ottaen huomioon että ne on feikkejä. Kuala Lumpurista sai Ray-Banin aurinkolasit parilla eurolla (ostin serkulleni tuliaiseksi :D ), mutta Balilla ihan pokkana myytiin niitä aitona korkeaan hintaan. 

petaling street

Central Marketista käveltiin lyhyt matka Petaling streetille, jossa on Kuala Lumpurin parhaimmat yömarkkinat. Tai niin olin lukenut. Petaling street oli täynnä juurikin niitä feikkituotteita enkä löytänyt yhtään mitään ostettavaa. Oltiin paikalla tosin iltapäivästä, joten en tiedä olisko siellä ollut enemmän nähtävää ja kierreltävää myöhään illalla. 

jalan alor kuala lumpur

kuala lumpur ruoka2

Viimesenä iltana käytiin syömässä paikallisten tapaan katumarkkinoilla, kadun nimi oli Jalan Alor. Tuolla istutaan ulkona muovituoleissa, joten kyseessä ei todellakaan oo mikään fine dining -paikka. Hinnat oli tosi alhaset ja ruoka hyvää. Mua vähän kauhistutti ruokamyrkytyksen vaara, mutta valittiin paikka jossa oli paljon porukkaa, eli ruoka kiersi nopeasti. 


kuala lumpur ruoka

kookosjäätelö jalan alor

Kuala Lumpurin parhaimmat ruuat! Ylempi ruoka syötiin Pavilion ostoskeskuksen food courtissa, siellä tuo ruoka-annos tehtiin valmiiksi silmien edessä tilauksen jälkeen. Niin hyvää! Alin kuva on tuolta katumarkkinoilta, se on kookosjäätelöä. Tuokin oli niin hyvää <3 

Mää tykkäsin Kuala Lumpurista, mutta aina on kiva siirtyä suurkaupungista pienempiin paikkoihin. Seuraava kohde meidän reissussa oli Penangin saari, siitä lisää myöhemmin. Toivottavasti jaksatte näitä reissupostauksia, niitä on tulossa vielä pari :D 

2 kommenttia:

 1. Näyttää niin eksoottiselta ja ihanalta! Matkakuume mulla kasvaa ja kasvaa... :)

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tulee kans matkakuume! 😃

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe