Latest Instagrams
torstai 23. heinäkuuta 2015

Michael Kors Jet set travel

Työputkesta kahdeksan päivää takana, yks jäljellä. YKS!! YKS!! Sitten oon lomalla. Oon ollut ihan super väsynyt, voitte varmasti kuvitella että aamuherätykset jo painaa päälle ja oon koittanut keksiä hirveesti hommaa näille viimesille päiville ennen lomaa. Siksi musta ei oo täällä kuulunut, eikä oo oikein ollut inspiraatiota tehdä mitään. Postisetä toi mulle eilen töihin paketin, josta oon niiiiin iloinen ja josta sain niin paljon inspiraatiota syksyn pukeutumiseen.. Oon valmiina kouluun! :)

P7220041


Vitsi kuinka kiva saada kivasti pakattuja paketteja <3 Tilasin ekaa kertaa Luisaviaromasta ja siellähän on tosiaan ilmanen toimitus. Toimituskin oli nopea, sain sen kahdessa päivässä! Tällä hetkellä kannattaa muutenkin suosia eurooppalaisia nettikauppoja, sillä dollarin kurssi on niin huono. Halvimmalla varmaan pääsee ostamalla Luisaviaromasta tai Mytheresasta. Mm. se Korsin crossbody olis maksanu USA:sta yli 200e kun Stockkalla se maksoi 140e. 


P7220054

Laukku on niin ihana <3 Tän malliset laukut on mun mielestä niin ihania, kattelin just Stockkalla yhtä Ralph Laurenin laukkua mustana... Tän pienemmän travelin malli on mun mielestä paljon parempi kuin niiden isompien. (vertaa medium koko täällä

P7220051

Tää on siis siitä jet set travelista pienin, tenttikirjojen raahaukseen ehkä vähän pieni, mutta muuten oikein passeli. Huomasin yks päivä että kaikki mun laukut on tosi isoja, joten ihan hyvä monipuolistaa laukkuvalikoimaa pienemmällä yksilöllä. Lisäksi sellaset isot laukut näyttää tyhmältä jos sisällä on vaan kalenteri ja penaali. :D Tää pysyy muuten tosi hyvin muodossaan myös tyhjänä! Ehdottomasti plussaa, koska näyttää siis hyvältä myös hyllyllä ;) 

Nyt mää lähen käymään keskustassa ja alan panikoimaan huomista asua. Huomenna alkaa siis kaksipäiväinen Qstock täällä Oulussa ja on tietenkin luvattu vesisadetta. Ei siis hirveen kesäisiä festariasuja voi laittaa, mutta jospa sääennuste olis väärässä. No mieli on ainakin aurinkoinen loman vuoksi ;) Huippua viikonloppua, mää aion ainakin nauttia vapaasta viikonlopusta ihan täysillä! 

1 kommentti:

  1. Moikkamoi! Mulla olis blogissa sulle haaste! Käy kurkkaamassa june-bliss.blogspot.fi :) -Anna

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe