Latest Instagrams
tiistai 28. heinäkuuta 2015

Lomalainen

Loma, lomalla, lomalainen jne. Täällä ollaan hyvin vahvasti lomatunnelmissa, oon nukkunut pitkiä yöunia, lukenut kirjoja, urheillut, käynyt lounailla keskustassa, katsonut Nexflixistä Kolme miestä ja tyttö -sarjaa ja alkanut pelaamaan Sims 4:sta. :D Serkkuni sanoi mulle viikonloppuna että sää oot kyllä pelannu simssiä koko elämäs. Niin oon, jopa näin "vanhana" tulee välillä pakottava tarve aukasta Sims ja pelata vähän aikaa. Nopeestihan siihen kyllästyy, mutta muistan kuinka oon ala-asteella ootellut koulupäivän, että milloin pääsen pelamaan Simssiä :D  Niin ja tosiaan oonhan mää ollut lomalla pari päivää, aika hyvin oon ehtinyt tehä lomalaisen juttuja tässä ajassa. Ajatukset on myös vahvasti ens maanantaina koittavassa reissussa, eilen illalla googlettelin ihan hirveesti kaikkia juttuja ja illalla pistin nukkumaan pää täynnä reissuajatuksia. 

P7280061


Meidän reissusta on tulossa niiiiiin mieletön! Oon niin innoissani enkä malttas oottaa enää yhtään. Onneksi oon keksinyt tälle viikolle kaikkea mukavaa tekemistä, muuten vois aika kulua suht. hitaasti. Oon sopinut mm. sushitreffit kaverin kanssa, päivän Superparkissa serkkuni kanssa ja kavereiden kanssa aiotaan mennä testaamaan Ouluun aukaistu Room escape -peli. Idea on siis se, että meidän suljetaan huoneeseen ja huoneesta pääsee pois ratkomalla tehtäviä. Koitan ottaa siellä kuvia, jos vain saa, sillä noita paikkoja on tosi paljon ulkomailla ja vihdoin niitä on rantautunut Suomeen. En tosin tiedä kauanko noita on Helsingissä ollut, mutta Oulussa ainakin uus juttu! 

Niin, se reissu. Tällä hetkellä oon suunnitellut meille neljä retkeä; päiväretki Kuala Lumpurista, tutustuminen Malesian pienimpään kansallispuistoon Penangissa (samalla saa hyvän treenin ja näkee Malesian ihanaa luontoa), retki Penangin vuorelle ja siellä sijaitsevalla Aasian suurimmalle temppelille sekä Langkawilla retki mangrovereille. Lisäksi luvassa myös tietenkin shoppailua, loistavaa ruokaa ja nähtävyyksiä.

P7280058

Tälläsellä asulla kävin tänään keskustassa makutuomarina veljelleni ja kahvilla. Aika masentavia kesäasuja, mutta hei on mulla kuitenkin sandaalit! :D Lomalla voi myös olla vähän tukka sekaisin ja naamassa pelkkää ripsaria. 


P7280067

Oon varmaan esitellyt tämä kengät viime kesänä, mutta nää ansaitsee uuden esittelyn. Oon ostanut tää kengät neljä tai viis vuotta sitten Thaimaasta ja siitä asti nää on ollut yhdet mun lempikengistä. Joka kevät ootan sitä lämmintä päivää kun saan kaivaa nää käyttöön. Nää makso muistaakseni noin 15 euroa ja on ollu kyllä joka euron arvoiset. Vaikka mulla on nykyisin paljon ihania kenkiä eikä nää arvollisesti oo mitään verrattuna vaikka mun Michael Korsin saappaisiin, näillä on silti paljon tunnearvoa. Nää oli sillä hetkellä korkeimmat korkkarit mitkä omistin ja muistan, kun opettelin kävelemään näillä Bangkokin hotellihuoneessa. Ainakin reissuilta on siis yksi ostos jäänyt joka vuotiseen käyttöön ;) No on mulla muitakin ostoksia käytössä, mutta reissuilla tulee tehtyä heräteostoksia herkemmin kuin kotona. Varsinkin Aasiassa kun hintataso on niin alhainen. 

Nyt mää nautin sydämmeni kyllyydestä siitä, että mun ei tarvi olla ysiltä nukkumassa :D Eli luvassa leffaa (lomalla leffaakaan ei tarvi kattoa kahessa osassa...) ja Sofi Oksasen kirjaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe