Latest Instagrams
keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Leffapäivä

Vitsi kuinka monta osallistujaa jo arvontaan, huippuaaa! Tänään mulla on ollu vapaapäivä ja käytiin kaverin kanssa leffassa. Leffana oli tietenkin uusin Magic Mike! Silmänruokaa riitti, vaikka muutenhan leffa ei mitenkään mestariteos ole. Tai no, kaikkien leffojen missä on Channing Tatum, on oltava hyviä ;) 

Kuvanlaatu on tänään kakkaa, koska Flickr ei toimi ja siellä on muutenkin jotain ärsyttäviä uudistuksia menneillään :( 


Farkut- Zara / neuletakki- Gina Tricot / kengät- Nelly / laukku- eBay / kello- Michael Kors

Ja tässä ehkä masentavin KESÄASU koskaan. Suomen kesä, jossa käytetään syksyvaatteita myös kesällä. Voin kertoa että toi neuletakki ei oo mikään ohut, eikä sillä tullut edes kuuma. Paitsi tietenkin sitte leffan aikana ku Channing näkyi ilman paitaa ;D Mutta joo, empä muista sellasta kesää ku ois tarvinnu paksua neuletta käyttää joka päivä. Mulla alkaa loma ens viikolla, joten ehkä ne helteet sitten tulis? Niimpä niin.. 


Tää asu on mun mielestä tosi kiva, noi housut on muuten sellaset "nahkaset" eli sellaset kiiltäväpintaiset. Muuten siis kiva asu, mutta masentava näin heinäkuuhun. Mää koitan olla masentumatta enempää tästä säästä ja oon keksinyt kaikkee kivaa tekemistä säästä huolimatta. Vaikka biitsihommat jää varmaan tältä vuodelta väliin, voi silti tehdä kaikkee kivaa ja viettää mukava kesä. Ollaan suunniteltu mm. kylpyläpäivää ja Ouluun on aiennut sellasen Room escape- juttu missä täytyy 6o minuussa "paeta" huoneesta ratkomalla tehtäviä. Toi täytyy ehdottomasti käydä testamaassa! Ens viikolla on myös Qstock ja kenties vielä mökkireissu ennen meidän reissua. Mökilläkin olis toki kivempaa helteessä, mutta ei niin ei! 

Muistakaa vielä osallistua arvontaan, sunnuntaihin asti on aikaa! :) Onko muut käynyt kattomassa Magic Mikeä?! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe