Latest Instagrams
torstai 2. heinäkuuta 2015

iPhone pics

Heinäkuun eka postaus. Mulla on hirvee kriisi siitä, että Suomen kesä on mulle kuukauden päästä ohi kun lähetään sinne Malesiaan ja tullaan sieltä elokuun loppupuolella. KUUKAUSI?! Tätä kesä ootetaan aina niin kauan, hommataan kesävaatteita ja fiilistellään mahdollista lämpöä ja aurinkoa. Sitte niitä helteitä ei tuu (paitsi huomenna Turussa 28!!! OH YES) eikä kesävaatteita pääse käyttämään. No eihän se kesä aina niistä ilmoista oo kiinni, mutta silti. 

Ilmoista huolimatta voi hommata kaikenlaista:


Oon treenannut suht. ahkerasti. Kuvassa oleva ohjelma on juurikin se Kaylan treeniohjelma. / Ollaan käyty leffassa kattomassa Entourage -sarjasta tehty leffa. Oli ihan hyvä! Nyt on muuten paljon hyviä leffoja tulossa, voi sitten viettää leffateatterissa sadepäivää. Ens viikolla Magic Mike! ;)


Tosi tyylikäs asu :D Olin muistaakseni menossa käymään kaupassa.. / Ja sitten vähän tyylikkäämpänä keskustaan. 


Paras tapa viettää sadepäiviä on tietenkin lukeminen. / Onneksi parina viime päivänä on myös aurinko paistanut ja päässyt lukemaan auringon lämpöön <3 Tilasin Sofi Oksasen Puhdistuksen, toivottavasti se on hyvä. 


Löysin itelle kauppareissulla niin sopivan avaimenperän, että oli pakko ostaa :D / Käytiin eilen kaverin kanssa Ideaparkissa ja oli tietenkin pysähdyttävä donitseille. Ostin muuten Ruisrockiin ja muutenkin kesää ajatellen kukkaseppeleen tai pannan, mikä onkin. Ajattelin kihartaa hiukset ja laittaa sen päähän. 


Huonot kesäsäät ei myöskään estä meidän Lunaa uimasta, ostin sille oman uima-altaan :D Se rallatteli koko parvekkeen märäksi. / Käytiin myös Toppilansaaressa uimassa. 

Nyt viimeiset pakkailut ja huomenna auton keula kohti Turkua. Hyvää viikonloppua kaikille, mää varmaan postailen myös paikan päältä mikäli aikaa on! :) 

2 kommenttia:

  1. Sinun koira on kyllä tosi sulonen :) tykkään sun blogin ulkoasusta!

    www.jemppujemppu.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe