Latest Instagrams
tiistai 2. kesäkuuta 2015

Top 3 matkakohteet

Kaikille on varmasti tullut selväksi että rakastan matkustamista. Oon onnekas että oon päässyt jo upeisiin paikkoihin ja saanut matkustaa paljon. Mää oon tainnut joskus tehdä postauksen unelmien matkakohteista (jostain syystä en sitä kyllä nyt löydä...), mutta nyt ajattelin koota mun top 3 matkakohdetta. Valinta ei todellakaan ole helppo ja voisin listata tähän melkein jokaisen kohteen, jossa olen käynyt. 

Nää ei oo missään järjestyksessä, koska näiden väliltä en enää pystynyt valitsemaan :D 

1. New York

Okei, tätä ei varmaan tarvitse edes perustella? Olin New Yorkissa perheeni kanssa vuonna 2012 ja en oo varmaan koskaan odottanut reissua yhtä paljon. Muistan vieläkin sen fiiliksen että oon oikeesti lähössä New Yorkiin!! Me ollaan T:n kanssa puhuttu jo jonkun aikaa että lähettäs New Yorkiin, sillä T ei oo siellä koskaan käynyt ja haluaa lähtä kattomaan NHL:ää :D Voi siis olla että ens vuonna pääsen tänne takaisin <3 
Mahtavat shoppailumahdollisuudet, nähtävyyksiä riittää monelle päivälle eikä tekeminen varmasti lopu. New Yorkissa on helppo liikkua ja siellä on sellanen ihana suurkaupungin fiilis. Ainoa miinus tälle paikalle tulee korkeasta hintatasosta. Paikka on myös ruuhkainen tiettyinä aikoina, mutta mitä muutakaan voi olettaa kun kyse on Nycistä :D 

2. Dubai

Dubaissa käytiin T:n kanssa 2013 ja reissu oli aivan huippu. Tykkään Dubaissa siitä, että siellä yhdistyy niin ranta- kuin kaupunkilomakin. Päivät voi viettää turkoosissa vedessä lilluen ja illaksi löytyy tekemistä kaupungin puolelta. Kuten Nycissä, myös täällä shoppailumahdollisuudet on todella hyvät. Dubaista löytyy myös vanhempi puoli, jossa on basaarien tyyppisiä kojuja, eli löytyy myös muutakin kuin luksusta. Dubai on siis todella monipuolinen kohde, josta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Varsinaisia nähtävyyksiä täällä ei hirveästi ole eikä museoita tai historiallisia kohteita. Jos siis sellaista lomalta kaipaa, niitä löytyy muista kohteista! :) Dubaissa liikkuminen on edullista, käytettiin paljon sekä metroa että takseja. Ainoa miinus mielestäni on se että Dubaissa ei pysty kävelemään paikasta A paikkaan B. Dubaissa täytyy myös muistaa tietynlaiset pukeutumissännöt ja julkiset hellyydenosoitukset on kielletty, mutta mielestäni tämä ei oo mikään ongelma. Parilta tutulta oon kuullut, että he eivät halua Dubaihin mennä juurikin näiden uskonnollisten asioiden takia. Mielestäni se on harmi, sillä Dubai on huippu paikka ja me mennään sinne vieraaksi, joten tottakai käyttäydytään maassa maan tavalla! :) 

3. Bali

Ah, Bali. Mää oisin halunnut lähteä Balille takaisin jo heti tänä kesänä, mutta T voitti ja lähdetään tosiaan sinne Malesiaan. :D Malesian reissusta tulee varmasti kans huippu! Balilla oli todella edullista, ihana ilmasto, ihanat ihmiset, paljon tekemistä (surffaus <3 ) ja mahtavia luonnonkohteita. Balilla oltiin Kutalla ja siellä oli jonkun verran shoppailtavaa, mutta ostoksia en kyllä hirveesti tehnyt. Lennettiin Balille Bangkokin kautta, jossa shoppailtavaa oli sitten ihan liikaakin. 
Lisäksi tälle listalle olisi tietenkin kuulunut Thaimaa, sinne voisin lähteä milloin vain. Thaimaahan on tullut monen monta reissua tehtyä, mutta silti sinne jaksaa aina lähteä. 

Onko teillä jotain lemppari matkakohteita? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe