Latest Instagrams
keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Seuraa blogiani

Huomenta! Mää sain eilen aivan järkyttävän inspiraation tähän blogiin ja oon eilisen ja tämän aamun aikana muokannut ulkoasua. Säätänyt kaikkea ihan pientä ja tutustunut AdSensen maailmaan. Kuten huomaatte, päätin laittaa pari mainosta pyörimään blogiin. Tässä EI ole kyse siitä että haluaisin rikastua blogilla. Uskokaa tai älkää, tällä AdSensellä ei pääse rikastumaan. Ellei kävijöitä blogissa olisi kymmeniätuhansia. Chromessa ja Mozillassa on myös lisäosa, Adblock, jonka voi selaimeen lisätä. Tämä estää kaikki mainokset nettisivuilla. Itse käytän tätä enkä edes huomaa blogeissa olevia mainoksia. 

Otin mainokset blogiini ihan siitä syystä että uskon sen helpottavan mahdollisia yhteistyökuvioita. Yhteistyökumppanit voivat saada mainoksen tänne, en tiedä onnistuuko se AdSensen avulla, olen ihan kujalla näistä :D Sain kuitenkin yhteistyöehdotuksen ja olin tietenkin otettu, minun pienen pieni blogini. Olisi tyhmää kieltäytyä, varsinkin kun aihepiiri liittyy blogiini ja koen siitä olevan hyötyä myös lukijoille. Jokainen voi miettiä omalle kohdalle jos tilaisuus tulisi, kyllähän siihen olisi tartuttava. 

En siis edelleenkään ala mainostamaan nettikauppoja joka toisessa postauksessa ja AdSensen kanssakin on vielä paljon opettelemista. Pyrin saamaan blogiin vain oleellisia mainoksia (mm. äsken näin Bootzin alennusmainoksen! :) ja jos ne hidastavat tai häiritsevät blogia, poistan ne. En myöskään saa rahaa mainoksien kautta tehdyistä ostoksista.

Toivon että lukijat arvostavat avoimuutta, kerron ihan avoimesti missä ollaan menossa enkä yritä "huijata" mainoksia sinne tänne. 

Mitähän vielä.. Niin! Blogilista on tosiaan lopettanut jo kesäkuun alussa, kaikki ovatkin jo varmaan tietoisia tästä. Blogiani voi tästä lähtien seurata mm. Bloglovin'ssa, Blogipolussa tai liittymällä lukijaksi Bloggerin kautta. Bloglovinissa voit seurata blogiani klikkaamalla sivupalkissa olevaa nappulaa! :)


Instagramissa minut löydät nimimerkillä Jenni_ris. Instagramiin päivitän arkisempia juttuja kuin tänne blogiin, eikä siellä pyöri vain samat päivän asukuvat kuin täälläkin. Blogipolku puolestaan on ihan uusi tuttavuus enkä oikein itsekään ole siihen vielä sen kummemmin perehtynyt. Näyttäisi kuitenkin toimivan kuten blogilista.

Mua alkoi eilen illalla niin ärsyttämään pari asiaa edellisessä ulkoasussa, mm. se "Lue lisää" -juttu, sekä se että en saanut lisättyä pohjaan banneria. Ostinkin sitten Etsystä uuden ulkoasun, jossa varmasti kaikki toimivat. Ilmaisen pohjien kanssa kun saa aina jännittää.  Nyt oon niiiin tyytyväinen tähän! Banneria pitää vielä hioa, mutta muuten alkaa näyttämään hyvältä. Jospa tämän kanssa ei tulisi ongelmia.

Tulipas paljon asiaa, mitä tykkäätte uudesta ulkoasusta? Lupaan että nyt tällä kertaa tämä ei muutu! :D 

9 kommenttia:

 1. Uusi bannerisi on ihan kiva, mutta kaipaan hieman sitä ötökkää, joka oli siinä eilen vähän aikaa.
  Bannerissa vasemmalta lukien varsinkin kuvat 1,3 ja 4 ovat ihan hyviä. Kolmoskuvassa on se ”sopivamman” pituinen mekkokin. Ihan hyvältähän sinun sääresi siinä näyttävät. Mitä kummallista neloskuvassa on tapahtunut? Näyttää aivan siltä kuin joku alushame tms. olisi kasassa mekon alla.

  Blogisi reunaan on ilmestynyt ulkomaisten deittisivustojen mainoksia. Nekö ovat niitä uusia yhteistyökumppaneitasi?

  Tuosta Blogilistasta, Bloglovinista, Blogipolusta ja Bloggerista en ymmärrä niin yhtään mitään. Olen lukenut blogiasi nettisivun www.kenkafriikki.com kautta. Blogisi löytyy kai jatkossakin sieltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki blogi näkyy ihan normaalisti omassa osoitteessaan, Bloglovin ja muut ovat vain palveluita joiden kautta blogia voi myös seurata. Jos seuraa useampaa blogia, on ehkä vähän helpompaa kun kaikki postaukset näkyvät kaikki samassa palvelussa.

   Deittisivustot ja muut ovat nimenomaan niitä joita blogiini en halua, yritän päästä niistä parhaani mukaan eroon. Toivoisin vain mainoksia, jotka liittyvät blogini sisältöön. Jatkossakin saa siis antaa palautetta jos täällä vilisee epämääräisiä mainoksia! :)

   Poista
 2. Inspiraatiota on ollut siis muillakin liikenteessä :D Kerrankin sadesäästä on hyötyä! Näyttää mun silmiin oikein hyvältä eikä ainakaan mulle näy mitään deittisivustojen mainoksia mobiililla. :)

  VastaaPoista
 3. Tulikohanmun äskeinen postaus perille? Joka tapauksessa näyttää mobiililla oikein hyvältä! Ja mulle ei ainakaan näy mitkään deittisivustomainokset tällä hetkellä. Sadesään inspiraatiota on selkeästi ollut ilmassa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh tuli! :) Jee kiva kuulla että täällä ei vilise deittimainoksia :D Sadesäästä on selvästi joskus hyötyä, jaksaa jopa lähtä salille!

   Poista
  2. Itse asiassa tuo ei pidä paikkaansa. Kiinalaisia naisia on tyrkyllä täällä päivästä toiseen.

   Poista
  3. Minulle näkyy Bookingin mainoksia meidän Malesian hotelleista, Googlehan pyrkii kohdentamaan mainoksiaan vastamaan mielenkiinnonkohteita. En tiedä onko sivuhistoriassasi sitten kiinalaisia naisia ;D

   Poista
 4. Tosi kiva ulkoasu! Eikä mun mielestä nää mainokset edes haittaa, toki ehkä mun makuun aikalailla maksimi, mutta oot sijoittanu ne hyviin kohtiin :-) Olis kivempi saada tarkempaa postausta myöhemmin tästä AdSensestä!
  http://jennicarita.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Joo hyvä idea, toi on varmasti monia kiinnostava aihe.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe