Latest Instagrams
maanantai 6. heinäkuuta 2015

Ruisrock 2015

Huikee Ruisrock takana! Mää en oo aikaisemmin tuolla käynyt, mutta tää kerta ei todellakaan jää viimeiseksi. Porukkaa aivan kauheesti, mutta sehän kuuluu festarien henkeen. Oon parina vuonna käynyt Qstockissa (ja oon tänäkin vuonna menossa) ja tuntuu että siellä on välillä pahempi ryysis. Qstockissa alue on paljon pienempi ja ahtaampi, joten vähäisempikin ihmismäärä aiheuttaa ryysistä.

Ainoa miinus Ruississa näin ekakertalaiselle oli se pitkä kävelymatka bussipysäkiltä / taksitolpalta. Varmaan siihenkin tottuu kun joka vuosi kävelee, mutta näytti se tuottavan aika monelle humalaiselle tuskaa :D  Ruississa oli tosi hyvä meininki, ilma loistava (perjantaina 29!!) ja esiintyjät tottakai huippuja. Tykkäsin eniten Pharrel Williamsista ja Haloo Helsingistä. Kaksi Ruissi-asua. Ylempi asu on mun mielestä kivempi, se on lauantailta kun oli enemmän aikaa miettiä hiuksia ja asua. Alempi on perjantain asu, jolloin käytiin vain äkkiä hotellilla vaihtamassa vaatteet ajomatkan jälkeen. Hiukset ainaki näyttää siltä, että niille ei oo tehty mitään ;D 

Nyt ollaan ajamassa takaisin Ouluun. Latasin puhelimeen Bloggerin sovelluksen jolla on helppo kirjoitella ja lisätä kuvia. Muuta tällä ei oikein voikaan tehdä, mutta pääasiassa että jotain voi postata. Luulen, että tää on tosi kätevä reissussa. Siihen on muuten enää alle kuukausi ;)

P.S Pahoittelut kuvanlaadusta, Bloggerin sovelluksen kautta kuvat eivät näköjään lataannu hyvälaatuisena.. :(

7 kommenttia:

 1. Tuo valkoinen paita on kivan paljastava ...
  Hienoa, että olit saanut Hello, lovely one! -osion kuvatekstin kokonaan kuvan alle. Vielä voisit yrittää saada sp-osoitteesi yhdelle riville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmmm se saattakin olla kinkkisempi juttu, sillä toi teksti tulee suoraan Bloggerin profiilista, eikä siihen pysty käyttämään html -koodeja.

   Poista
 2. Tuo muoto "Ruississa" on aika kökkö. Oikea muoto olisi "Rukiissa".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en oo kyllä ikinä kuullut että joku käyttäisi Ruisrockista muotoa Rukiissa :D

   Poista
  2. Eipä niin. Mutta käytettäessä tapahtuman nimestä vain sen ensimmäistä tavua, se taipuu juuri "Rukiissa". Varminta ja helpointa on käyttää tapahtuman koko nimeä.

   Poista
 3. hyvältä näyttää ja ihania asuja sulla! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe