Latest Instagrams
torstai 4. kesäkuuta 2015

Nude newbies

Ääääh mää olin ihan kokonaan unohtanut esitellä mun Hullujen päivien ostokset. Eihän niistäkään ole edes kauaa.. :D Mää tein sieltä kerrankin niin hyviä löytöjä että on pakko kuitenkin esitellä ne. 


P4010012


Hullujen päivien nettisivuilta tilasin DKNY:n lompakon ja tää löytö sattuikin sopivasti, sillä mun Michael Korsin lompakko veteli jo viimeisiään. Mulla on pakko olla tällänen iso lompakko, en osaa yhtään käyttää sellasia pieniä. Mää aina tarkistan merkkituotteiden kohdalla onko ne oikeesti tarjouksessa, koska ei oo mitään järkeä uusia koko vaatekaappia jos ne tuotteet ei oo ees tarjouksessa. Tää makso 50 euroa ja mm. Harrodsilla näitä myydään 70 punnalla eli melkein 100 eurolla. Säästin siis melkein puolet! T aina jaksaa huomauttaa mua, että vaikka tuote on tarjouksessa, en silti säästä siinä yhtään jos en sitä oikeesti tarvi. Hyvä pointti, mutta uuden lompakon tarvitsin oikeesti ;)

P4010015


Sitten tilasin vielä kesäksi uudet ballerinat, multa puuttui kokonaan nudet ballerinat. Nää on Wondersin ja niiiiin hyvät jalassa. Nahkaiset kengät täytyy yleensä ajaa sisään, mutta nää ei hinkannu edes ensimmäisellä kerralla. Oon kantapään kautta oppinut, että ballerinoissa kannattaa panostaa laatuun. Mikään ei oo niin kauheeta kun rakoille hinkkaavat kesäkengät. Yks kesä oltiin lähössä reissuun ja mulla oli tietenkin H&M:n ballerinat jalassa. Ensimmäiset rakkulat mulla oli jo lentokentällä. Poikkeuksiakin kyllä löytyy, ostin viime kesänä H&M:ltä sellaset slip-on tennarit ja niitä pystyy huoletta käyttämään ilman avokassukkia eikä ne siltikään hinkkaa. Mun on pakko ostaa syksyllä Wondersin nilkkurit, ne on toivottavasti yhtä mukavat kuin nämä. Nää maksoi muistaakseni 69.90e ja normihinta Stockmannilla on 115e. 

1 kommentti:

  1. Tomi on kyllä täysin oikeassa tuossa säästämisessä. Jos tuotteen alkuperäinen hinta on ollut 100 € ja sitä myydään alennuksessa 50 €:lla, mutta sinä et tarvitse sitä, on tuotteen arvo silloin sinulle 0 €. Sinulla on ideaa osta tuollainen tuote alennuksellakin ainoastaan lahjaksi jollekin sitä tarvitsevalle. Tuo sinun tuoreena kandina pitäisi itsekin oivaltaa ja muistaa, ilman Tomin muistutuksiakin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe