Latest Instagrams
maanantai 8. kesäkuuta 2015

Marianne asu

Tälläisellä asulla olin liikkeellä lauantaina ennen reissuun lähtöä T:n serkun ylioppilasjuhlissa ja hyvän ystävän valmistujaisissa. Mulla oli aikamoinen asukriisi, mutta onneksi sattui niin ihanan lämmin ja aurinkoinen sää, että kesämekko sopi asuksi paremmin kuin hyvin. Pääsin myös ensimmäistä kertaa korkkaamaan nuo Michael Korsin synttärilahjaksi saamani kengät. 

P5300036

Lunan luu on oleellinen osa kuvaa. Nää kuvat on otettu juhlien jälkeen, joten olo ei ollut kovin fressi enää. Onneksi hiukset pysyi aloillaan kuvien oton ajan. Tää mun mekko on viime vuoden mallistoa ja kotoisin H&M:ltä. Tää on niin ihanan pirtsakka ja sopii tosi hyvin rusketuksen kanssa ;) Muutenkin tää sopii jotenkin tähän mun hiusten väriin. Mun kaveri just puhui että oli ostamassa samaa mekkoa, mutta ei sopinut sen hiuksien väriin. Hiusten värikin siis näköjään vaikuttaa siihen miten vaatteet sopii :D 


P5300045

Sain tosiaan nää Korsit vihdoin jalkaa, olin odottanut näiden korkkaamista jo hyvin pitkään :D Nää sopii asuun kuin asuun ja on kiilakoron vuoksi niin mukavat! Tosin aluksi vähän jäykät, nahkahan muotoutuu sitten vähän käytössä. Mietin että oisinko ottanut nää reissuun mukaan, mutta en kuiteskaan käytä korkoja reissussa vaikka kuinka suunnittelen. Monesti ulkomailla, varsinkin Aasiassa, kadut on niin huonossa kunnossa että niillä kävely on vaikeaa jo tasapohjaisilla kengillä. Reissu sais siis hyvin nopeesti erilaisen käänteen kun korkkareilla lähtis sipsuttelee. 


P5300054

Voi vitsi että on kerrankin hiukset kivasti! Oikeesti ne oli ihan pörröset päivän jälkeen, mutta sain aseteltua ne kuvaan :D 

P5300058

Ripsetkin kävin huoltamassa just ennen reissua! Nauroin työkaverini kanssa että ei nää ripset kyllä kauaa kunnossa pysy, mulla kun on tapana ihan oikeesti uida eikä vaan chillailla rannalla :D Oon sellanen kunnon vesipeto että sukeltelen ja käyn mielellään vesipuistossa. Mun mielestä on vaan ihan tylsää makoilla rannalla korut ja kellot käessä ja varoa ettei hiukset sotkeennu. Kerrankin ku mereen pääsee, varsinkin jos on aaltoja, niin mikäs sen parempaa :D Ainoa ongelma tässä on vain se, että kun ripset kastuu niin niistä valuu vettä silmiin. Se suolainen merivesi ei oo kovin hyväksi silmille.. 

Mitäs tykkäätte mun mariannekarkki asusta? :)

2 kommenttia:

  1. Hieno asu ja sopii sinulle mainiosti! Myös kauniit sääresi pääsevät oikeuksiinsa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, mää tykkäsin tästä asusta myös! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe