Latest Instagrams
maanantai 15. kesäkuuta 2015

Lomalta paluu

Huh ku lomalta paluu on ottanut voimille. Mulla on sellanen maailmanluokan väsymys.. Olin torstaina kotona ja perjantaina herätyskello soi 04.15. Oon ens torstaihin asti töissä, mutta sitten pääsee juhannuksen viettoon. Me lähdetään Rukalle nauttimaan hyttysistä ;)

Koska mää en oo tehnyt yhtään mitään jännää enkä pukeutunut mihinkään muihin kuin treenivaatteisiin ja kollareihin, voikin palata vielä viimeisiin lomakuviin. Kyllä kelpais lämpö ja aurinko tällä hetkellä.. Kone lähti kohti Dubrovnikiä aikaisin, joten Starbuck oli otettava mukaan. Ja siis pitäähän se ottaa mukaan vaikka ei aikainen lento olisikaan, varsinkin tälläiselle oululaiselle Starbucks on ihan huippu paikka! ;D 


Pari selfietä. Selfietikku tuli todettua hyväksi kapineeksi, ainakin sillon kun lähetään T:n kanssa kahestaan reissuun eikä kukaan oo kuvaamassa. Onhan se vähän idiootinnäköistä ottaa sillä kuvia, mutta minkäs teet. Noita näkyi aika paljon Dubrovnikin vanhassa kaupungissa, joten onneksi en ollut ainoa :D 


Reissujen yksi parhaimmista asioista, ruoka. Dubrovnikissä oli paljon kodikkaita ja kivoja ravintoloita, jos joskus sinne päin menette niin suosittelen Buonoa ja Atlantic Kitcheniä. Kummassakin tuli pariin kertaan käytyä! :) 

Nyt syömään ja sitten joogaamaan. Jospa tää arki tästä lähtis rullaamaan. Onneksi on aina jotain kivaa mitä odottaa, nyt juhannus ja sitten juhannuksen jälkeen Ruisrock! Ensimmäinen kerta niin Turussa kuin Ruisrockissakin, joten huippua lähtä sinne! :)

2 kommenttia:

  1. Et sitten huonompia housuja löytänyt lentomatkalle?
    Nuohan eivät kelpaisi edes UFF:lle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe