Latest Instagrams
tiistai 9. kesäkuuta 2015

Lenkillä

Lenkkeilymaisemat on täällä upeat! Tekee oikein mieli laittaa lenkkikengät jalkaan ja lähtä ottamaan hikeä pintaan kun maisemat ovat niin houkuttelevat. Toista se on ilmeisesti kotona Suomessa, kun vettä tulee ja Espoossa rakeita. Mikä tota Suomen kesää oikein vaivaa.. 

Tässä maisemia mun lenkkipolun varrelta. Kyllä kelpaa! Ja kyllä kelpaa kun on saanut väriä pintaan :D Toi vesi on niin mielettömän väristä että voisin vaan tuijotella sitä päivästä toiseen. Niinkuin oon kyllä tehnytkin.. 


Okei, oon mää myös vähän herkutellut enkä vain urheillut :D Parasta frozen yogurttia nallekarkeilla! :D 

Tänään on meidän viimenen päivä täällä reissussa ja huomenna sinisin siivin takaisin kotiin. Joudutaan jäämään taas Helsinkiin yöksi kun ei kehtaa yötä vasten ajaa takaisin Ouluun. Torstaina sitten Oulussa ja pääsen pussailemaan Lunaa <3 Ja ehkä ihan vähän T:tä. ;D

3 kommenttia:

 1. Eikös se Tee ole siellä matkalla mukana, joten kai pääset häntä pussailemaan vaikka koko ajan?
  Tarkoitit kai, ettette VIITSI yötä myöten ajaa Ouluun? Ei kehtaa tarkoittaisi sitä, että se olisi jotenkin häveliästä ajaa yötä myöten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo mukana, jonkun pitää olla töissä kun minä lomailen ;) Heheh..

   Poista
 2. Sittenhän sinulla ovat olleet kaikki paikalliset Don Juanit kimpussasi koko ajan? Miten olet ratkaissut ongelman vai oletko antautunut kesäromanssille?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe