Latest Instagrams
lauantai 6. kesäkuuta 2015

Kirjavinkkejä kesään

Mää oon tänä vuonna tsempannut ja tehnyt aikaa lukemiselle. Mulla yleensä lukeminen keskittyy lomiin, kesälomilla luen rannalla koko ajan. Joululahjaksi ostin itselle pari kirjaa ja päätin, että luen myös arkena. Se on niin mahtavaa aivojen nollausta ja saa ajatukset pois arjen kiireistä. Voi uppoutua milloin mihinkin maailmaan. Ja yllättävän monta kirjaa oon lukenutkin jo ennen kesälomaani. Viime vuonna kirjoitetun kirjanvinkki-postauksen voi lukea TÄÄLTÄ. (Tuota Game of Thronesia en tosin viime kesänä saanut luettua, joten se odottaa kirjapinossa tätä kesää..)

P4170033

Tilasin jo joku aika sitten Adlibriksestä kirjoja ja näistä oon ehtinyt lukemaan vasta tuon alimman Hääyöaieen. Kinsellan kirjat ovat kyllä kaikki olleet mieleeni, joten sen kirjoilla ei voi mennä metsään! Lindsey Kelkin kirjoja esittelinkin jo viime vuoden postauksessa ja nyt tilasin kaksi muuta kirjaa, joita en ole aiemmin lukenut. Kaikki varmasti huippu click-littiä!P4170034Himoshoppaaja-sarjan uusimman osan tilasin myös Adlibriksestä ja ahmin sen nopeesti :D Himoshoppaajat on myös mun mieleen ja toi uusinkaan ei pettänyt. Tykkäsin myös Poika raidallisessa pyjamassa, joka kertoo kahdesta pojasta. Toinen poika on Auschwitzissä ja tapaa aidan toisella puolella toisen pienen pojan. Pojat ystävystyy ja kirja kertoo heidän tarinan. Oon sivistänyt itseäni muillakin kuin hömppäkirjoilla ja mm. tuo Escape from camp 14 oli yks mun sivistyskirjoja. Se oli ihan luettava, ei mikään huipputeos mun mielestä kuitenkaan. Kirja siis kertoo Pohjois -Koreasta ja sieltä keskitysleiriltä karanneesta miehestä. 

P4170036

Siinäpä siis pari vinkkiä, lisäksi tietenkin vielä se Game Of Thrones! Siinä riittää ainakin lukemista, siitä on muistaakseni seitsemän osaa ilmestynyt eikä mikään kirjoista ole kovinkaan lyhyt. Lisäksi oon muuten lukenut vielä Fifty Shades of Grey, ei mun mielestä sen hypetyksen arvoinen. 


Onko teillä jotain kirjavinkkejä antaa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe