Latest Instagrams
torstai 25. kesäkuuta 2015

Kauppatieteiden kandidaatti

Tänään koitti se päivä kun sain virallisen todistukseni ja oon nyt virallisesti kauppatieteiden kandidaatti. Alempi korkeakoulututkinto suoritettu, nyt nokka kohti maisterin papereita. Eihän näillä papereilla nimittäin töitä haeta, tää on vain tällänen välietappi yliopistouralla :) Ulkomailla asia on käsittääkseni eri ja moni käykin yliopistoa vain kolme vuotta. Jee! Tästä on hyvä jatkaa, enää 95op jälellä. Aika menee niin nopeesti. Muistan kun yliopiston alussa mietin, että herranjestas viis vuotta. Sehän on melkeen yhtä pitkä aika kun ala-aste ja ala-astehan kesti ikuisuuden. :D Niin se aika vaan juoksee ja kohta on pakko alkaa miettimään tulevaisuuden työuraa. No sitä ennen nautitaan vielä kahdesta opiskeluvuodesta ;) 

7 kommenttia:

 1. Ei vitsit, onnea! Ootko käynyt pitkän vai lyhyen matikan? Ylipäänsä, miten hyvää matikkapäätä sun mielestä kauppatieteellinen vaatii :D?
  http://jennicarita.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! Kävin pitkän matikan lukiossa :) Riippuu vähän pääaineesta, markkinointi ei vaadi niinkään matikkaa ja taas rahoitus ja laskentoimi vaatii paljonkin matikkaa. Meillä on pari kurssia kaikille pakollisia matikan kursseja, mutta ne oli lukion pohjalta helppoja. :)

   Poista
 2. Onnea tosi paljon! :3 Huomasin muuten, et toi sun esittelyteksti on vähän jännästi, kun toi "Täällä kirjoittelee 22-vuotias" on ton kuvan vieressä ja teksti jatkuu kuvan alla. Näyttää vähän hassulta imo. Muuten blogisi ulkoasu on tosi miellyttävä kiva. :3

  Emma Alhola - The Other Side

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, unohtui vastata! :/ Joo mää huomasin kans tuon saman, se riippuu ilmeisesti myös näytön koosta, sillä puhelimella teksti näkyy normaalisti kuvan alapuolella.

   Poista
  2. Läppärillä taas näkyy juuri niin oudosti kuin Kisaki sanoikin.

   Poista
 3. Hiiirrmusesti onnea!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe