Latest Instagrams
lauantai 27. kesäkuuta 2015

Earthy tones

Moikka! Mulla oli tänään vapaapäivä, oli aivan huippua nukkua pitkään ja lukea sängyssä. Ei kiire mihinkään <3 En oo ikinä lukenut Leena Lehtolaisen dekkareita ja päätin nyt testata, ihan jees mutta ei mun mielestä läheskään niin jänniä kuin ulkomaalaiset dekkarit. Sitten mää oon vaan siivoillut, lukenu vähän lisää ja käytiin grillailemassa porukoilla. T oli taas niin ystävällinen ja otti asukuvat grillailureissulla. 

P6270213


takki - New look / paita- H&M / farkut- H&M /kengät H&M / laukku- Miu Miu

Musta on aika surullista että on kesäkuun loppu ja esittelen asuja, jotka passais syksyyn. Pitkähihainen, nahkatakki ja farkut. Siinä on Suomen kesäasu. Kuulin muuten radiosta yks päivä, että jos suomalaisen kanssa juttelee 10 minuuttia, se alkaa valittamaan säästä. Tää pitää ainakin mun kohdalla paikkaansa, koska mua vaan ärsyttää tää sää ihan yli kaiken. MIKSI ei voi tulla kunnon kesäkelit? Onneksi Turkuun oli ens viikonlopuksi luvattu 22 ja aurinkoa, mutta sekin ehtii muuttua vielä suuntaan jos toiseen. Nyt tulee muuten taas blogin hyviä puolia esille, musta on kiva kattoo miten on pukeutunut esimerkiksi vuosi sitten tähän aikaan. Viime vuoden toukokuussa oon esitellyt ensimmäiset kesäasut.. 


P6270217

Noniin, riittää jo säästä valittaminen. Kaikkia ärsyttää varmasti ihan yhtä paljon. Tässä siis tämän päivän asu! T otti tosi monta kuvaa, mutta joka kuvassa mulla oli ärsyttävä ilme. Tai lähinnä se ärsytti mua. Sellanen pulloposki ja silmät sirissä. No onneksi edes pari julkaisukelpoista. Tätä asua en ollut tarkemmin suunnitelut, kuten en yleensäkään suunnittele. Valitsen yleensä yhden vaatteen, jonka haluan sinä päivänä pukea ja sitten muut vaan sellasia jotka siihen sopii. Tänään mää halusin ulkoiluttaa pitkästä aikaa mun Miukkaria, se ei oo päässy ulos pitkään aikaan. Nahkatakki on se mun ikuinen suosikki, alelöytöjä parin vuoden takaa. Maksoi 40 euroa ja niin täydellistä pehmeää nahkaa. Tuli muuten mieleen se, kun monet bloggaajat kuvaavat monta asua kerralla. Onhan se kätevää kun ei tarvi raahautua kuvailemaan usein, mutta mun mielestä se on huijaamista. Ellei siis kuvaa niitä asuja jälkikäteen. Mutta jos sää kuvaat vaikka viis asua yhdellä kertaa, eihän niitä asuja välttämättä oikeesti käytä. Mää oon alkanut lukee blogeja vuosia vuosia sitten, silloin kun tää homma oli ihan erilaista. Silloin otettiin kuvia sellasista asuista, joita oikeesti käytettiin. Mun mielestä asukuvien idea on se että kuvataan niitä asuja, joita käytetään. 

Sama asia ois mennä H&M:n sovituskoppiin, laittaa jotkut rytkyt päälle ja kuvata asu niillä. Sitten vaihtaa omat kamppeet päälle ja esitellä blogissa kuinka tyylikkäänä on ollut liikenteessä, vaikka oikeesti kulkenu tuulipuku päällä. Tää blogimaailma on muuttunut niin paljon, että nykyaikana täytyy ilmeisesti olla niitä Voguesta tuttuja muotikuvia ja eihän niissä voi esiintyä normaaleissa arkivaatteissa. Niistä ei vaan normaalit työssäkäyvät / opiskelevat naiset saa mitään irti, toki joskus voi vilahtaa joku kiva H&M:n toppi, jonka voi itsellekin ostaa. Mitä mieltä te ootte näistä "huijatuista" asukuvista, onko ihan sama onko sitä asua koskaan pidetty, kunhan saadaan kuvia blogiin? 

P6270196

Pakko vielä esitellä Vaselinen uutuusrasva (en kyllä tiiä kuinka uutuus tää oon :D). Näin tästä mainoksen ja päätin testata, sillä mulla on tosi kuiva iho. Varsinkin ulkomaanmatkojen jälkeen tuntuu että ihoa saa olla rasvaamassa koko ajan ja siltikin rusketus hilseilee pois. Oon käyttänyt paljon Victoria's secretin rasvoja, mutta ne ei kosteuta tarpeeksi oikeesti kuivaa ihoa. Parastahan niissä on se tuoksu. Tarviin siis rasvan, joka oikeesti kosteuttaa kunnolla ja päätin testata tätä. Tätä oli tosi helppo suihkuttaa ja rasvaamisesta tuli asteen kivempaa. (En ikinä jaksa rasvata suihkun jälkeen...) Kosteutti hyvin eikä vielä seuraavana päivänäkään ihoa tarvinnut rasvata. Tykkäsin myös tuoksusta! Tää lähtee ehottomasti mukaan myös kaikille reissuille, sen verran nopea oli käyttää. Löysin tätä Prismasta ja maksoi muistaakseni 5.90e. 

Tänään mulla on vielä suunnitelmissa kattoa viimenen jakso Orange is the new blackin kolmoskautta ja joogata. Villi lauantai-ilta siis luvassa, mutta huomenna taas työt kutsuu! :) Kivaa viikonloppua kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Ihana asu! Olen samaa mieltä asukuvista, se on vähän ku huijaamista jos asua ei oikeesti käytä!! Milloin olet muuten laukkusi ostanut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon ostanut sen muistaakseni 2011, eli aika vanha jo :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe