Latest Instagrams
lauantai 9. toukokuuta 2015

White jeans for summer

Ostin joku aika sitten H&M:ltä valkoiset farkut. Oon omistanut valkoiset farkut viimeksi joskus yläasteella, ja muistan kun käytin sellaista kokovalkoista asua. Valkoinen paita, valkoiset farkut ja valkoiset kengät. Mulla tuli jo sen päivän aikana sellanen olo että mitä ihmettä mulla on päällä... Jostain syystä sitten valkoiset farkut jäi enkä niitä oo vuosiin käyttänyt. Valkoiset farkut tuntuu nousevan pinnalle aina kevään tullen ja nyt minäkin niistä innostuin. 

P5060005

Asu on keskiviikolta ja pikkuinenkin osallistui asukuviin <3 Kuinka mahtavaa että ulkona tarkenee nahkatakilla! Säätiedotus lupaa yli kymmentä astetta joka päivälle, eli nahkatakkikelit on toivottavasti tullut jäädäkseen! Musta on niin huvittaa että aina sesonkien vaihtuessa on niin mielissään siitä, kun saa käyttää nahkatakkia tai ballerinoja jne. Sit vähän ajan päästä kirjoittaa että voi vitsi kun pääsis jo käyttämään saappaita ja villakangastakkeja. No, saapahan täällä Suomen säässä ainakin pukeutua monipuolisesti, oishan se vähän tylsää kulkee släbäreissä ympäri vuoden. 


P5060021

Mulla on tosiaan mun Air maxit jalassa ja nehän on siis mustat :D Aurinko häikäs tonne parvekkeelle tosi oudosti niin jalat vähän ylivalottui.. Valkoset farkut on muuten tosi helppo yhdistää, muutenkin ku siihen kokovalkoiseen ;D Ajattelin ensin ihan mustavalkoista asua, mutta päädyin sitten piristämään asua värikkäällä neuleella. Täytyy kyllä testata se mustavalkoinenkin asu. 

P5060023

Oh yes, tämä laukku on päätynyt valikoimaani myös valkoisena. Joku aika sitten huomasin, että tätä laukkumallia oli tullut Stockmannille myyntiin myös tässä vaaleassa värissä, eikä tarvinnut kauaa miettiä tilaisinko myös tämän värin. Tää vaaleampi väri on mun mielestä niin kiva kesäksi. Sainpahan nyt kerralla tän kummassakin värissä, aiemmin kun niin kauan arvoin pelkästään värien välillä :D Oon käyttänyt näitä laukkuja ihan liikaa, varsinkin kun mulla ei oo enää luentoja, niin selviän tälläisellä pienemmällä laukulla. 

Nyt me jatketaan Lunan kanssa lepäilyä, onneksi se on jo virkeämpi. <3 Kohta tulee ongelmaksi se, että miten pitää toi energiapakkaus riehumatta :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe