Latest Instagrams
sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Toukokuu

Vappu oli ja meni, täällä päässä aika rauhallisesti. Yöunet jäi kuitenkin vähäiseksi ja heti lauantaina oli herätys 04.15 ja tänään 05.15, joten kolme yötä putkeen on mennyt vähäisillä yöunilla. Nyt väsyttää niin paljon että nukahan ihan kohta.. Mää kuitenkin hoksasin, että en oo muistanut julkaista asukuvia, jotka T:n kanssa otettiin! Asu ei itseasiassa oo kovinkaan kiva, mutta kuvat mun mielestä on! (Täytyy kehua että T ottaa uudestaankin kuvia ;D )

P4230011

Asu ei oo mun mielestä kovin kiva, koska toi laukku ei sovi asuun yhtään. Mun oli kuitenkin pakko ottaa se käyttöön, kun olin sen vasta ostanut :D Lisäksi, toi valkonen naama ei oo kovinkaan kiva. Siihen tulee onneksi kohta muutos, sillä toukokuu tarkoittaa aurinkokapselien ostamista ja pari kertaa solkussa. Kuukauden päästä oon jo Kroatiassa, joten pohjarusketusta täytyy alkaa hankkimaan. ;) Tosin en usko että Kroatian aurinko niin polttava on, mutta mulle on jäänyt sellanen tapa, että toukokuussa aletaan valmistautumaan kesään. :D 

P4230017

Tää asu on tosiaan jo yli viikko sitten kuvattu, mutta unohtui julkaista. Sääennuste lupas ens viikolla 17 astetta, joten tällä takilla tulee jo kuuma! Täytyy varmaan siltikin käyttää tätä, tykkään tästä niin paljon! :D Näitä korkoja tulee myös näkymään täällä blogissa paljon, ne on nimittäin valehtelematta yhet mukavimmista korkkareista ikinä. Korkeet, mutta silti niillä jaksaa koko päivän. Yleensä loppupäivästä korkkarit alkaa tuntumaan jo päkiöissä, mutta näillä ei pitkänkään päivän jälkeen tuntunut missään! Kyllä hyvät korkkarit on naisen paras kaveri! Mää niin ootan, että pääsen käyttämään niitä Michael Korsin kiilakorkoja, ne on varmasti vähintään yhtä mukavat. Ehkäpä nyt ens viikolla vois korkata ne kun lämpöasteet kohoaa kesäkenkäkeleille ;) 

Mahtavaa toukokuun alkua kaikille, mää alotan huomenna Kaylan BBG:n uudestaan alusta ja samalla alkaa viimeinen rutistus kohti kesäkuntoa! ;) Oisinkohan jopa valmis herkuttomalle toukokuulle? Tai maksimissaan yks herkkupäivä. Hmmm... 

2 kommenttia:

  1. Noiden kuvien perusteella näyttäisi kuin sinulla olisi kaksoisleuka. Onko? Eikö sinun pitänyt laihduttaa bikinikuntoon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hirrrrvee kaksari on kyllä! ;D En mää missään nimessä laihduta enkä varmaan oo kirjoittanutkaan että haluan laihtua.

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe