Latest Instagrams
maanantai 25. toukokuuta 2015

Pinks in action

Hellurei! Mulla alkaa tällä viikolla loma! JIHAA! Ja sain aloittaa pakkauksen kun reissuun on alle viikko. Oon varmaan yks niistä harvoista ihmisistä, jotka tykkää pakata. Musta on vaan niin siistiä suunnitella asuja reissuun :D Mutta joo, ennen reissua on vielä on kolme työpäivää, ripsien huoltoa, yhdet valmistujaiset ja kaikenlaista muuta ohjelmaa, joten eiköhän tääkin viikko tuu menemään nopeesti. 

P5250018

Ja oh yes, meikä on ruskettunut! Oon käynyt solariumissa pari kertaa hankkimassa pohjarusketusta ja hyvinhän se on taas tarttunut. Kiitos aurinkokapselien. Nyt voi sitten huoletta lähtä Kroatian lämpöön läträämään babyoililla ;) No ei vaiskaan, muistakaa ihmiset aurinkosuoja, ihon palaminen ei oo mikään leikin asia! Vaikka mää tykkäänkin ruskettuneesta ihosta ja näytän omasta mielestäni paremmalta ruskettuneena, en mää silti lähde reissussa rannalle pelkän babyoilin kanssa. (Enkä oo muuten ikinä käyttänyt mitään babyoileja). Käytän kyllä ihan kunnolla aurinkosuojaa, mutta mää rusketun helposti enkä pala, jolloin mun ei tarvi kärvistellä varjossa. Kesällä musta tulee lievä tanorektikko, mutta eipä sitä aurinkoa täällä Suomessa näekään kun parina kuukautena.


P5250020

Tänään sain mun Superstarit ekaa kertaa jalkaan ja voi vitsin vitsin vitsi ku oli ihanat. Päätin lähteä näin varovaisesti liikkeelle ja yhdistin ne kokomustaan. Toimi mun mielestä hyvin, vaikka muuten en yleensä tykkää kokomustasta. Hah, hoksasin muuten että mun kynsilakkakin on sävy sävyyn kenkien kaa :D Huomasin kans että oon ollu monissa asukuvissa arskat päässä, mun mielestä se on tosi ärsyttävää, mutta näissä kuvissa en oo meikannut yhtään, joten arskat pelasti paljon. Lisäksi mulla on ripsiä päässä tasan kaks, onneksi keskiviikkona pääsen huoltamaan räpsyt takaisin. On vaan niin alaston olo ilman ripsiä :D On mullakin taas ongelmat.. 


P5250022

No onhan mulla vielä muitakin ongelmia. Esimerkiksi se että kuinka monta kirjaa tarvii kymmenen päivän lomalle? Kirjat vie paljon tilaa ja painaa paljon, joten niitä ei huvittas ottaa liikaakaan mukaan. Ja jos kirjoja on liian vähän, loma on tuhoon tuomittu. Voisin muuten tehdä loman ajaksi postauksen lomalukemisesta, oon ostanut viime aikoina pari hyvää kirjaa :) Mulla ois myös se Game of Thrones lukematta, ostin sen ekan osan, mutta en oo saanu vielä alotettua. Jotenkin tollasia superpaksuja kirjoja on niin vaikee alottaa :D Tällä hetkellä luen muuten Chanelista kertovaa kirjaa, se on tosi mielenkiintoinen! 

Nyt mää lähen suunnittelemaan tätä pakkausta, matkustusasun kanssa on myös suuria ongelmia :D 

4 kommenttia:

 1. Tuo eka kuva varsinkin on tosi upea! Siis wow mikä mimmi!
  Muuten, miten sen kesätyöpaikan kävi, johon kävit haastattelussa silloin jokin aika sitten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! En valitettavasti paikkaa saanut, joten nykyisessä työpaikassa jatketaan! :)

   Poista
 2. Siis mä olen yrittänyt kommentoida sun postauksiin useasti tän ulkoasu muutoksen jälkeen. En vaan ole löytäny millään mihin kommentin pystyy kirjoittamaan. :D Ai vitsi sä oot löytänyt värilliset superstarit.. Mua otti ihan sairaasti päähän kun menin vahingossa katselemaan ebayhin ja siellä ne punaset sitten oli kun olin jo kerennyt tekemään Nikein sivulle id.t... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän se kommenttiboksi tekstin lopussa! :) Mulla kävi hirveen hyvä tuuri näiden kanssa, mun kokoa oli tullut yksi palautuksena Junkyardiin! Muuten nämä onkin joka paikasta loppu, eBayssakin myyntiin tuplasti kalliimmalla. :(

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe