Latest Instagrams
maanantai 11. toukokuuta 2015

Kuureilla kohti kesää

En tiedä olenko ainoa, mutta mulla on tapana aina ennen kesää aloittaa jos jonkunlaista kuuria :D Eli aloitan aina aurinkokapselien syönnin, jota syön yleensä kuuriluontoisesti ennen reissuja. Tavoitteena on syödä koko kesä, mutta kotona ollessa se aina vähän unohtuu. Aurinkokapselien vaikutuksesta iho ruskettuu paremmin, eli kestää aurinkoa paremmin palamatta. Mulla on tästä ihan tutkimustuloksia, sillä T on nykyisin alkanut myös syömään näitä kapseleita. T paloi ennen tosi helposti eikä oikein ruskettunutkaan kunnolla, mutta nyt näiden syönnin jälkeen ei oo palanut ollenkaan! 


Mää oon jo parisen vuotta syönyt näitä Lifen solbrun-aurinkokapseleita, sillä näissä on tosi paljon beetakaroteenia. Yhessä pillerissä on 25mg beetakaroteenia (eli sitä vitamiinia, joka auttaa ruskettumaan ja säilyttämään sen rusketuksen) kun monilla muilla merkeillä beetakaroteenia on vain 6mg. Mää alotan syömään näitä yleensä aina siis toukokuussa, mutta ilmeisesti kaksi viikkoa ennen aurinkolomaa riittää! :)


Toinen kuuri on sitten detoxkuuri! Näitä mää oon yleensä pitänyt pari vuodessa, yleensä joulun jälkeen ja sit nyt ennen kesää. Detoxkuurit siis puhistavat kehoa kuona-aineista. Näiden teho on vähän kyseenalainen, tän kuurin aikana ei nimittäin saa syödä herkkuja eikä viljaa ja täytyy juoda väh. 1.5l vettä päivässä. Tuo jo itsessään takaa sen että turvottaa vähemmän ja olo tuntuu kevyemmältä. Detoxkuurin aikana joutuu ravamaan aika tiheään vessassa, joten kyllä sieltä kehosta jotain poistuu ;D 

Muistatteko ne kuorintasukat, joilla kuoriin jalkani ennen vappua? Ajattelin nyt esitellä hieman lopputulosta ja kokemuksia noista sukista tähän, sillä sekin liittyy tähän kesään valmistautumiseen. Varoitus siis, pari seuraavaa kuvaa ei ole kovin kaunista katseltavaa. 


Sukat vaikutti siis sen puolitoistatuntia ja seuraavani päivinä jalat tuntui tosi kuivilta. Meinasin jo menettää toivoni, että eihän nää tästä lähe kuoriutuu, kuivu vaan. Neljäntenä päivänä sukkien pidosta alkoi tapahtumaan. Eka kuva on otettu just silloin, kun huomasin että jalat on vihdoin alkanut kuoriutumaan. Arvatkaa vaan tekikö mieli repiä noita riekaleita :D Toinen kuva puolestaan on kuoriutumisen keskivaiheilta. Kuorinta oli tosi tehokas, vaikka siihen menikin aikaa. Kannattaa siis tehdä tää hyvissä ajoin ennen reissua, koko kuorintaan (siitä päivästä kun sukat oli jalassa, siihen päivään kun jalat oli kokonaan kuoriutunut)  meni mulla noin viikko, mutta ohjeissa lukee että kuorinta voi kestää jopa 10-15 päivää. 


Tuloksena on aivan ihanan pehmeät vauvan jalat! Kyllä nyt kelpaa kulkea niissä sandaaleissakin. 


Niin ja tietenkään sovi unohtaa sitä kuntokuuria ennen kesää ;) Tänään oli aivan upea ilma ja täytyi tietenkin lähtä heti lenkille. Lenkiltä menin suoraan solariumiin, ihanaa kun saa vähän rusketusta! Kyllä, se on epäterveellistä, mutta käyn vain ihan pari kertaa ennen reissuja hankkimassa pohjarusketusta :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe