Latest Instagrams
tiistai 19. toukokuuta 2015

Harmaan päivän harmaa asu

Mulla on tänään ollut vapaapäivä ja oon ollut niin tehokas. Aamulla käväsin kaupassa ja yliopistolla, sitten pesin kaikki ikkunat ja siivosin koko kämpän, kävin keskustassa syömässä T:n kanssa ja kävin vielä lenkillä ja joogassa. Kirjaimellisesti istuin alas nyt ensimmäistä kertaa tänään. Niin no, istuinhan mää joogassa ;D

DSC_0043

Tänään mää testasin kuvien ottamista itselaukaisimella pitkästä aikaa. Ei mennyt ihan nappiin se.. Kaikista kuvista puuttui joko pää tai kengät. Päädyin sitten näihin kengittömiin kuviin, koska kenkinä oli vain mustat slip-on tennarit. 

DSC_0015

Tää takki on yks mun lemppareista, koska tää on vähän erikoisempi kuin joku perus trenssi. Mulle tulee heti sellanen olo, että oon pukeunut hyvin kun käytän tätä takkia. Löysin tän varmaan melkeen kaks vuotta sitten H&M:ltä alennuksesta 20 eurolla. Mulla nyt onkin niin hyvä tuuri näiden alelöytöjen kanssa :D Ilman tätä takkia asu ois ollu super tylsä. 


Nyt mulla ei juttu kule ollenkaan, alan kattomaan Huutokauppakeisaria ja nuokkumaan sohvalla. :D Ja hei laittakaa niitä postausehdotuksia! :) 

6 kommenttia:

 1. ”Mulle tulee heti sellanen olo, että oon pukeunut hyvin kun käytän tätä takkia.” Heh, heh, nuo repaleiset farkut kyllä tuhoavat hyvin pukeunun vaikutelman aika tehokkaasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on ku liimattu mun jalkoihin <3

   Poista
 2. Saattavat olla, mutta pahasti rikkinäisinä ne silti pilaavat muuten hyvän kokonaisuuden.

  VastaaPoista
 3. Hei mistä tuo takki on? :)

  VastaaPoista
 4. Ah, tekstissähän se lukeekin... Sori!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe jep, eli Hennesiltä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe