Latest Instagrams
maanantai 4. toukokuuta 2015

Biotherm

Biothermistä on tullut mun suosikkimerkki mitä ihonhoitoon tulee. Enkä varmasti ole ainoa, sen verran usein tämä merkki blogeissa ja naistenlehdissä vilahtaa. 


P5040001


Ennen mulla oli useita päivä- ja yörasvoja ja käytin aina vähän milloin mitäkin. Tässä postauksessa mm. näkyy Avonilta tilattujen rasvojen kokoelma. Siinä on yhteensä neljä eri sarjaa, on heleyttävää, kosteuttavaa jne. Lisäksi oon käyttänyt Yves Rocherin rasvoja, niitäkin varmasti tuona aikana kaapista löytyi. Nyt oon kuitenkin saanut käytettyä mun suuren määrän kosmetiikkaa pois ja tällä hetkellä multa löytyy vain Biothermin Aquasource setti sekä yks Avonin yö/päivävoidesetti, jota en oo vielä ehtinyt kuluttaa pois. Oon siis näin vanhempana ja viisaampana todennut, että laatu todellakin korvaa määrän mitä myös kosmetiikkaan tulee. Ei tarvitse olla kymmeniä rasvoja, kun yksi ajaa asiansa. 

Oon tykännyt tästä Aquasource-sarjasta tosi paljon ja ajattelin hankkia vielä tähän sarjaan kuuluvan seerumin. Aquasource kosteuttaa siis tehokkaasti, tää vihree päivävoide on tarkoitettu normaalille iholle ja pinkki Aquasource taas kuivalle. Mulla on aika kuiva iho, mutta oon pärjännyt tällä kun välillä käyttää myös seerumeita ja tehohoitoja. Toki nämä on vähän kalliimpia kuin perus Nivean rasvat Prismassa, ostin tämä jo joulukuussa Pukumiehen AO-päiviltä ja muistaakseni tuon päivärasvan normaalihinta on 39e, yövoiteen alle 50e. Ja kun ottaa huomioon että oon ostanut nämä joulukuussa, ja rasvoista on yli 1/3 (tai jopa puolet)  jälellä, ei hinta enää kirpaisekkaan niin paljon. 

P5040003

Luin ihan vasta jostain naistenlehdestä Biothermin uutuusrasvasta, nimittäin BB-voiteesta vartalolle. Oli tietenkin ihan pakko käydä purkki ostamasssa, että pääsee testaamaan! Tää BB-voide toimii ihan kuin BB-voiteet toimii naamallekin. Tasoittaa väriä, heleyttää ja saa ihon näyttämään paremmalta. En todellakaan pistä pahakseni, varsinkin kun shortsi- ja mekkokelit on tulossa! :D

P5040004

Purkista saattaa ehkä huomata, että tästä lähtee jonkun verran väriä. Käsistä jää tohon purkkiin sellasta itseruskettavan -tyyppistä sotkua. Tää ei kuitenkaan oo mun mielestä varsinaisesti itseruskettavaa, en nimittäin mitenkään erityisen tarkasti tätä levitä, eikä mulle jää mitään kammottavia rajoja. Lisäksi tää tuoksuu ihanan sitrusmaiselta, ei siis miltään itseruskettavalta. Ja tällähän ei siis tosiaan rusketu vaan iho saa vähän hehkua ja tasoitusta! Huipputuote, en kuitenkaan käytä tätä ihan joka päivä, koska tällänen pieni purkki kuluu vartalon rasvauksessa nopeeta, enkä ajattelut ihan viikoittain maksaa 30 euroa vartalovoiteesta. :D Ajattelin tän ottaa kuitenkin reissuun mukaan, tää kosteuttavaa myös hyvin, joten sopii myös auringon jälkeen viilennykseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe