Latest Instagrams
perjantai 22. toukokuuta 2015

Adidas Supercolor Superstar


Shoes to die for.  No mitkäs kenkulit ne siinä? Adidaksen Supercolor Superstarit tietenkin! Ne mistä haaveilen pari postausta sitten, mutta niitä ei löytynyt sitten mistään. Tein kokovahdin varmaan sataan paikkaan, mutta mistään ei kuulunut mitään. Ja sit mää sattumalta bongasin Junkyardista näitä pinkkejä koossa 36. Käytän yleensä kokoa 37, mutta yläasteajoilta muistelin näiden olevan vähän reilumpaa kokoa. Tilasin siis koon 36 testiin, en ois ikinä antanut itelleni anteeksi jos olisinkin selvinnyt että koko 36 on mun koko. Ja onneksi tilasin, koko 36 on kuin tehty mulle! Nyt mulla on vaan niiiiin coolit kengät että ei mitään järkee! 

P5220012

Mua niin jännitti kun hain nää postista! Olin ihan varma että en raskis palauttaa näitä vaikka ois liian pienet :D Ja aluksi mua myös hirvitti se fakta, että oon käyttänyt ihan samoja kenkiä yläasteella. Eri värisenä vain. Mun tyyli yläasteella ei todellakaan ollut mikään kehuttava (en tiiä kyllä hirveen montaa kenellä olis ollut...), joten kaikki mikä liittyy yläasteen pukeutumiseen hirvittää mua. Just eilen kaverin kanssa puhuttiin kuinka Superstareja käytettiin niin paljon, että ne pystyi jo tökkäämään jalkaan kun ne oli niin venyneet. Kuvittelen kuitenkin että nää on ihan eri kengät, koska kyllähän nää nyt näyttääkin niin eriltä! 

P5220014

Nyt mää suunnittelen että ottaisin nää mukaan reissuun, mutta nää ei kyllä ihan kesämekkojen kanssa sovi. Hmmm.. Ehkä voisin laittaa nää mun matkustusasuun. ÄÄÄÄ, en kestä kuinka siistit kengät! Nää jakaa varmaan hyvin paljon mielipiteitä, T muun muassa haukku nää jo :DD

5 kommenttia:

 1. Vähä siistit! Itse en kyl osaisi käyttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä niin siistit!! Joo kyllähän ton väristen kenkien kaa saa vähän enemmän miettiä, että miten ne yhdistäs :D

   Poista
 2. Jospa räikeän väriset kengät veisivät hieman huomiota risoista farkuistasi! :)

  VastaaPoista
 3. Haluaisitko myydä mulle yhdet käytetyt sukat, joita oot pitänyt noissa kengissä? :D Voisin maksaa hyvin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe