Latest Instagrams
maanantai 6. huhtikuuta 2015

Uusi ulkoasu

Noniiin nyt oon vihdoin saanut sen temppuilevan blogipohjan vaihdettua ja tilalle tuli raikkaampi vaalea pohja. Tykkään tästä tosi paljon, toki vielä vähän fiksattavaa löytyy. Täytyy mm. rakentaa jonkinlainen banneri, sellasta kun ei viime blogipohjassa ollut. Mitäs tykkäätte?

Suosittelen muuten käyttämään näitä valmiita netistä ladattavia blogipohjia, joita voi sitten hienosäätää omiin tarpeisiin sopivaksi. Nopeuttaa tosi paljon ulkoasun vaihdosta kun ei kaikkia pieniä juttuja tarvi alkaa itse säätämään. Mää en varmaan edes osaisi niin hyvin HTML -koodeja että voisin koodata kokonaisen blogipohjan alusta loppuun itse. :D 


Meillä oli eilen kaverin kanssa sushi-ilta, mää olin tosin tällä kertaa oppilaana :D Mun itse tekemät sushit ei oo yleensä onnistunu kovin hyvin, en tiedä sitten missä on vika. En varmaan onnistu riisin teossa.. Mutta kaverin tekemänä ne on ihan huippuhyviä! 

1. ja 3. kuva Pinterestistä. 2. kuva rantapallo.fi/mungolife.com

Mulla on tosiaan se kampaaja huomenna ja nyt oon saanu jonkunlaista käsitystä siitä mitä tälle tukalle tehdään. Mulla on ihan huippukampaaja, joka varmasti saa taiteiltua hienon tukan ilman millintarkkoja ohjeita. Viimeksi menin kampaajalle ja sanoin että haluan liukuvärin, sellasen sain ja vielä ihan tosi kivan :) Toi eka väri ois ihana mutta en usko että kesäksi kovin järkevä vaihtoehto. Toi kulahtaa kuitenkin auringossa, joten ehkä tuon väristä vois suunnitella syksylle. Keskimmäisessä kuvassa Annan uusi upea hiusväri, mutta tuo saattaa olla hieman liian vaalea mulle. Tai en usko että sitä saataisiin tähän pehkoon yhdellä istumalla ilman värinpoistoa. 2. ja 3. kuva on kuitenkin sellasia kivoja "kesähiuksia" ja jotain tollasta ajattelin. Kampaajalle on kyllä aina niin mukava mennä! Varsinkin kun ei tarvi pelätä millasella tukalla sieltä tulee takaisin :D 

4 kommenttia:

 1. Nam - pitäis itsekin tehdä sushia joku päivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sushi on kyllä hyvää! :) Mää oon aika aloittelija sushin kanssa ja syön yleensä jotain kasvisversioita :p

   Poista
 2. En ole vanhaa ulkoasua nähnyt, mutta tämä ainakin miellyttää silmää :) Ihanan vaalea ja raikas! Jonkinlainen banneri tosiaan olisi kyllä kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo bannerin kyllä tarttee vielä!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe