Latest Instagrams
keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Pastel jacket

HOX! Huomasin taas tänä aamuna että blogipohja näyttää oudolta, nyt tämä on temppuilut tarpeeksi ja vaihdan tämän pääsiäisen aikana kun on vapaata :) Koittakaa kestää! 

Löysin joulukuussa Berliinistä ihanan pinkin villatakin. Se ei oo kuitenkaan ihan niin lämmin kuin miltä näyttää, joten se on saanut odotella kaapissa plussakelejä. Nyt oon ollut liimattuna tähän takkiin pari viimeistä päivää! 

P4010024

Pastellinvärinen takki sopii mun mielestä tosi hyvin kevääseen! Ja yhdistettynä vaaleisiin farkkuihin tulos on vieläkin keväisempi. En jotenkin osaa käyttää talvella vaaleita farkkuja. 


P4010027

Lunalla oli ollu äitiä ikävä ja piti heti tulla pyörimään jalkoihin <3 Mulla on muuten kampaaja ens viikolla. Oon Pinterestistä löytänyt jo pari hyvää vaihtoehtoa, mutta en siltikään osaa päättää.. Tykkään kyllä paljon tästä mun liukuväristä, mutta tää on ollu mulla jo kauan ja haluaisin jotain muutosta.. Kesäksi ois taas kiva saada jotain vaaleeta, ehkä raitojen muodossa. Toisaalta taas oon bongannut Annika O:n blogista aivan upean väriset hiukset, mutta se on todennäköisesti liian tumma mulle. Ehkä täytyy koota näistä mun pohdinnoista ihan oma postaus. Viimeksi kävin kampaajalla joulukuun alussa ja silloin värjättiin vaan tyveä, joten tää liukuvärjäyskin kyllä kaipas fiksausta. 


P4010030

Bloggaushetki on paljon kivempi ku aurinko paistaa sisälle ja vieressä on kukkia! Ostin meille jo eilen Prismasta pääsiäiskukkia, saa nähä kauanko nää säilyy hengissä :D Mutta kimppu ei ollut kuin 2.49e, joten ostan vaikka huomenna uudet! Voisin laittaa tulppaanikimpun vaikka joka huoneeseen, sen verran paljon nää huoneen ilmettä piristää. 

Kuinka outoa, mulla on tänään ihan vapaailta. Kävin jo aamulla salilla, joten mulla ei oo salia, ei jumppaa, ei MITÄÄN kouluhommia, ei töitä. Huippua! Tästä puuttuu vaan se irtaripussi... Ainiin, ja tää ei siis ollu aprillipilaa. Haha. 

1 kommentti:

  1. En meinnut millään löytää kohtaa mihin kommentoi ja meinasin jo luovuttaa. Ihana takki ja asu todella lempeän näköinen <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe