Latest Instagrams
torstai 23. huhtikuuta 2015

Niittikengät

Mää olin tehnyt tän postauksen jo valmiiksi, mutta unohin julkasta tän! :D Eli tässä asua maanantailta. Lämpöasteet on jo reilummin nollan yläpuolella eli se on kesäkenkien aika! Maanantaina olis niin tehnyt mieli lähtä yliopistolle avokkailla, mutta niissä ja ballerinoissa vois tulla vielä vähän kylmä. Oon kuitenkin käyttänyt jo mun tennareita ja nyt kaivoin niittikengät. 


P4200003

Uutuutena kuvissa myös reikäiset farkut. Nää on niin ihanat, oon käyttänyt näitä monta päivää putkeen :D Jotenkin tulee niin kesäinen fiilis. Nää on itseasiassa ensimmäiset reikäiset farkut mulla ikinä. Mää näin joku aika sitten unta, jossa mulla on niin siistit boyfriendmalliset farkut ja ne Valentinon Rockstudit. Se asu oli aivan täydellinen, ja nyt mun on pakko ettiä sellaset farkut jostain. :D Sovitin yhtiä jo H&M:llä mutta ne ei istunut sitten yhtään. Mää inhoon farkkujen sovittamista! 

P4200007

Ja ne mun niittikengät! Nää on tälläset vähän miesten kenkien näköiset, mutta tuo sentään vähän vaihtelua mun tyyppilisiin kenkiin. Mää tykkäsin tästä asusta tosi paljon, en tiiä oliko syynä sitten keväiset fiilikset vai mikä. Palkaat nilkat, reikäiset farkut ja kesäkengät <3 

3 kommenttia:

  1. Et kai sinä todella mennyt yliopistolle noissa farkuissa? Nehän ovat aivan järkyttävät! Roskikseen ne kannattaa heittää tai ainakin käyttää vain tilanteissa, joissa vaatteet helposti likaantuvat. Ei missään nimessä liikuttaessa kaupungilla ihmisten ilmoilla.

    VastaaPoista
  2. Tuollaiset housut sopivat ehkä 15-vuotiaalle räkänokalle, mutta eivät missään nimessä kauppatieteiden kandille. Korkeintaan kesämökillä siivoukseen, maalaamiseen tms. työhön.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe