Latest Instagrams
keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Kesäloma

Mää kävin maanantaina tekemässä viimeisen tentin. Mun kandivaihe oli siis siinä, vielä täytyy käydä kypsyysnäyte tekemässä ja saan hakea tutkintotodistusta. Jipii! Just valittelin äitille kuinka outoa on kun ei tarvi tehä mitään. Yleensä mulla on hirveesti kouluhommia mitä pitäis tehdä, lukea tentteihin tai tehdä jotain ryhmätyötä. Nyt mulla ei oo mitään! Toki mulla alkaa olemaan töitä enemmän, mutta ainakin sitten vapaapäivät voi käyttää ihan kunnolla rentoiluun eikä tarvi tehä kouluhommia. Näissä hommissa meni siis viime viikko, ja nyt onkin voinut aloittaa vapun vieton. ;) 


Käytiin viikonloppuna kannustamassa Kärpät voittoon Sport it:ssä ja syötiin samalla burgerit. Sit käytiin myös elokuvissa kattomassa uusin Avengers ja käytiin Burger Kingissä. Siinä siis mun kesäkuntoon dieetti.. :D No pitää sitä välillä herkutella. Mehän tosiaan lähetään vähän yli kuukauden päästä sinne Kroatiaan, joten ei tässä enää kummosempia kesäkuntoja saavuteta :D 

Mää en varmaan enää huomenna ehdi postailemaan, oon tosiaan töissä ja sitten täytyy alkaa munkkien paistoon! Illalla tulee sitten kavereita kylään <3 Hauskaa vappua siis kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Ja sitten varmaan taas kaupungilla kerrotaan, että Jennillä oli hyvät munkit. :)

  VastaaPoista
 2. Eivätkö ne maisterivaiheen opinnot sitten ala ennen syksyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo syksyllä alkaa! :) Eihän tässä ole virallista lukuvuottakaan jäljellä kuin kuukausi.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe