Latest Instagrams
sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Jalat kesäkuntoon

Sain äitiltä testiin jalkojen kuorintasukat, olinkin näistä jo aiemmin blogeista lukenut ja kiinnostuin tietenkin heti. Aika karmeita kuvia on blogeissa näkynyt, joten jännityksellä odotan mitä tuleman pitää :) (Karmeilla en siis tarkoita kuorinnan lopputulosta, vaan sitä välivaihetta kun jalat alkaa kuoriutumaan)


Pari vuotta sitten taisin lukea ensimmäisistä kuorintasukista, näitä on pystynyt myös eBaysta tilaamaan, mutta nyt ihan päivittäistavarakauppoihin on tullut Salvequickin kuorintasukkia. Sukkien käyttö on tosi helppoa; sukat jalkaan ja niitä pidetään jalassa 90 minuuttia. Laitoin sukkien päälle vielä villasukat, jotta kuorintasukat pysyy jalassa paremmin. 

Kuorinta ei suinkaan tapahdu heti vaan nyt parin päivän sisään jalkojen olisi tarkotus alkaa kuoriutumaan ja kuorinta kestää 10 - 15 päivää. Jalat siis kirjaimellisesti kuoriutuu kun kuollut ihosolukko lähtee pois. Tuloksena ihanan pehmeät ja biitsille valmiit jalat. Mää tänään laitoin sukat jalkaan ja nyt jalat tuntuu tosi kuivalta. Oli muuten tujua ainetta, multa suli kynsilakka varpaista :D Raportoin miten homma etenee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe