Latest Instagrams
keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Farkkupaitapäivä

Moi! Meikä on tänään taas ollut super aktiivinen ja tuntuukin että päivä on vaan hujahtanut. Nyt illallakin Kärppien pelin aikana kirjoitin varmaan viis sivua yhtä markkinoinnin ryhmätyötä. Mun on ilmeisesti pakko käyttää energiani nyt kouluhommiin kun sain eilen luettua yhen kirjan ja tänään katoin Pretty Little Liarsin viimeisen jakson neloskautta, joten mullahan loppuu tekeminen kohta! :D 

IMG_6287

Tänään mää halusin päälle jotain "spesiaalia" sen perus neule + farkkucombon sijasta. Yhdistin siis farkkupaidan kerrankin johonkin muihin kuin mustiin housuihin. :D Wild. Ja hei, tennarit jalassa! Mun mielestä noi värit näyttää tosi kivalta yhessä ja on vähän spesiaalimpia :D 


IMG_6292


paita - Only / farkut - H&M / laukku - H&M / kengät - Michael Kors / kello- Michael Kors


Bongaa kuvasta venyttelevä koira ;D Vetäsin villinkortin myös laukun suhteen, sekään ei ole mustaa! Mullahan on tää Hennesin laukku kahessa värissä, vaikka tän matsku onkin aika kakkaa. Se toinen on se vihreä, joka täälläkin on näkynyt. Näitä värikkäitä yksilöitä ei kuitenkaan niin useesti tuu käytettyä että kannattas hankkia laadukkaampana. 

Mutta noi kengät... Mietin viime keväänä pariinkin otteeseen tarvinko oikeesti hopeat kimalletennarit. Todellakin tarvitsin! Oon käyttänyt noita monesti ja viime kesänä tollaset slip on -tennarit oli suurinta muotia. On varmaan tänäkin kesänä, niin helpot kesäkengäthän noi on. 

IMG_6284

BOOM! Uus profiilikuva Facebookiin! Huomaa että oon vähän yliaktiivisella tuulella näin illalla ku vitsit on sitä luokkaa. Voi vaan miettiä sitä että mun täytyy tehä kypsyysnäyte parin viikon sisään! :D No yritän olla kirjottamatta mitään mun hyviä vitsejä sinne. Esimerkiksi sitä että nilkutin vitsillä puolet meidän lenkistä, koska T astui vahingossa mun jalan päälle ja musta oli hirveen hauskaa esittää rampaa. :D Okei, nyt pois täältä blogista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe