Latest Instagrams
keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

White newbies

Valkoiset farkut on ollu jo kauan kesän / kevään juttu, mutta ite en oo niistä innostunut. Muistan kun yläasteella mulla oli valkoiset farkut yhdistettynä valkoisiin DC:n skeittikenkiin (kyllä...) ja valkoiseen paitaan. Yhdistelmä on niin pinttynyt mun verkkokalvoille aina kun ajattelen valkoisia farkkuja. Valkoinen on kuitenkin ihanan raikas eikä myöskään kuuma väri kesällä. Ostin itseasiassa jo viime kuussa Nellyltä kaks valkoista juttua mun kesävaatteita piristämään. 
P2270008

Valkoinen bikermallinen takki! Mää oon suunnitellut käyttäväni tätä ensin sinisten farkkujen kanssa ja sitten myöhemmin farkkushortsien. Valkoinen nahka on aina vähän riski, se näyttää helposti halvalta, mutta tää ei mun mielestä oo niin paha. Tässä kuvassa tietenkin näyttää vähän muoviselta. Mulla on kuitenkin kova luotto siihen että saan tän yhdistettyä kivasti :) 
P2270009


P2270011

Toinen samasta paketista löytyvä ostos oli valkoiset simppelit tennarit. Viime vuonna tän mallisia slip-on tennareita näkyi todella paljon ja itsekin ostin mm. mustat H&M:ltä. Valkoiset kengät sopii tosi hyvin ruskettuneiden koipien jatkoksi ja tietenkin niiden farkkushortsien. Ja valkoisen pitsitopin. Miksi kaikki asusteet näyttää kivalta rusketuksen ja farkkushortsien kanssa?!?!

Kesä tule jo!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe