Latest Instagrams
keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Takatalvi

Siis ihan oikeesti, mikä tää takatalvi on?!?! Olin jo kaivelemassa tennareita ja ballerinoja esille kun yhtäkkiä tulikin lunta sitten kunnolla. Tänään kaivoin sitten toppatakin takaisin. Ei oo kivaa! 


Mulla on muuten selfietikku! :D Tilasin sen eBaysta, mutta siinä tulikin mukana tollanen laukasin. Sellanen tikku ois parempi jossa tollasta ei olis.. En aatellut kotona normaalisti tikulla selfietä otella, mutta tollanen on tosi kätevä reissussa. / Jos tässä takatalvessa jotain positiivista on niin se, että on kivat ulkoiluilmat koiran kanssa. Valkosen koiran kanssa on huomattavasti kivempi käydä lenkillä hangella kuin kuraisella asfaltilla. :P


Viime viikko oltiin tosiaan laskettelemassa Rukalla. Ilmat oli aivan loistavat, aurinko paisti melkein joka päivä! Tunsin itseni taas ihan yläasteikäiseksi kun laskettiin mettäreittejä :D 


Terassikauden avaus! Olihan se mahtavaa juoda kevään eka kylmä siideri auringossa <3 Yhtenä iltana innostuttiin myös pyörähtämään yöelämässä, käytiin jossain hirveessä karaokebaarissa :D / Muuten tyydyinkin sitten vaahtokarkkikaakaoon. 


Ja mitkäs ne tänään alkoi? ;) Minä olin tietenkin aamusta paikalla ja sain mitä lähdin hakemaan. Jumppahousut ja Lancomen ripsarin. Okei, sit tilasin vielä netistä yhden huippujutun. Ja ostin aaverahkaa. Se on ihan pakollista, vaikka ois varmaan tosi helppo tehä itekkin :D Mun mielestä Hullut päivät on tänä vuonna tosi kivat, yleensä en oo ostanut juuri mitään, mutta tänäänkin piti oikein hillitä itseäni.. 

Oliko moni muu Hulluilla päivillä hulluttelemassa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe