Latest Instagrams
maanantai 16. maaliskuuta 2015

My name is McQueen, Alexander McQueen

Outnetissä oli joku aika sitten lisäalennus tietyissä tuotteissa ja mähän tietenkin menin tutkimaan sivuja. Löysin sieltä todella hyvästä alesta simppelin mustan edesmenneen McQueenin laukun. Hetki piti asiaa pohtia, mutta tulin siihen tulokseen että laadukasta mustaa laukkua tarvitsee aina! Tää on samanmallinen kuin mun yks Thaimaan ostos, mutta ei varmaan tarvitse erikseen sanoa kuinka suuri ero on tällä ja Thaimaan kaduilta ostetulla laukulla on. 
P3150006

Todella tilava, oikeesti tänne mahtuu niin paljon tavaraa! Sopii hyvin siis mm. koululaukuksi. 


P3150010

P3150008

Tykkään myös siitä että tää ei huuda mitään tiettyä merkkiä. Parista blogista oon lukenut keskustelua siitä, sopiiko sellaset logolaukut esimerkiksi töihin. Mun mielestä esimerkiksi Neverfullit on aika hillittyjä, kun taas Michael Korsilla on pari sellasta laukkumallia jossa MK:n logo näyttää jo tosi mauttomalta eikä mauttomuus oo hyvä asia :D Toki onhan luksuslaukuilla (en kyllä tiiä onko MK:n laukut luksuslaukkuja?) se tietty status, joten kyllähän ihmiset haluaa muille tehdä selväksi omistavansa MK:n tai Vuittonin laukun. Kaikkia laukkuja ei pysty edes perustelemaan sillä että "tää on niin hyvä laatunen" Canvaslaukku ei todellakaan voi maksaa 800e ilman että siinä on merkkilisää. Ja ei siis ollut tarkoitus kritisoida näitä logolaukkujen käyttäjiä, itsekin haaveilen tällä hetkellä LV:n Eva clutchista damier azurina. Tai ebenekin ois kiva.. Joo, lähtipä taas vähän toisille raiteille. 

Tän tilalta voi siis nyt laittaa kaks aiempaa mustaa laukkua eteenpäin, tosin jossain vaiheessa vähän pienempi laukku vois olla hyvä idea.. Ahhh, laukkusuunnitelmia riittää! Niistä voisi vaikka oman postauksen kirjoittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe