Latest Instagrams
perjantai 6. maaliskuuta 2015

Kahen päivän loma

Heipsan! Viimeksi kirjoittelin talvella, nythän se on jo kevät ;) Tää viikko on tosiaan ollut koulusta lomaa, mutta oon ollut koko viikon töissä. Ja kuumeisesti ootellut tätä päivää, koska tää on mun karkkipäivä. :D Oon ollut kuulkaas kaks viikkoo ilman herkkuja, tää karkkipäivä oli niin ansaittu! Nyt on kyllä niin huono olo että ei tartte taas vähään aikaan syyä. Nyt mulla siis alkoi töistä talviloma, mutta maanantaina alkaa taas koulu. Eli mulla on ruhtinaallinen kahen päivän loma ;) No ei passaa valittaa, ompa kuitenkin ihan palkallinen talviloma ja lähetään vähän yli viikon päästä lasketteleen, jolloin pääsee vähä rentoutuun. 


Tänään oon viettänyt niin rentoa iltaa mussuttelen noita mun karkkeja ja vähän suunnitellen meidän kesän reissua. Lentoja en oo vielä ostanut kun en tarkkaa ajankohtaa milloin voidaan reissuun lähtä, mutta enköhän pysty nekin nyt ihan lähipäivinä ostamaan. Paniikissa kattelen lentojen hintoja kun ne kuitenkin nousee just ennen ku ostan ne :D 

Ainiin, tilasinhan mää itelle just yhen laukun.. Mää möin Oulun uudella kirpparilla turhaa tavaraa, joten ne rahat saa tietenkin käyttää uusiin tavaroihin.. Mutta tällekin ostokselle on perustelut! Mää tarvitsin mustan laukun. ;D Mutta tästä laukusta lisää kunhan se saapuu! Saattaa olla ettei ihan ehdi tulla ennen meidän Rukan reissua. 


Mukavaa viikonloppua! Mahtavaa kun ei oo mitään suunnitelmia. Voi vaikka loikoilla koko päivän sängyssä. Eiku hups, oonhan mää suunnittelut meneväni sunnuntaina aamulla lämpöjoogaan. Siinä siis mun suunnitelmat :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe