Latest Instagrams
tiistai 31. maaliskuuta 2015

It's done

Eilen illalla pitkän päivän päätteeksi sain sen vihdoin valmiiksi. Kandin siis! Ja vielä ihan hyvissä ajoin, mulla on esitys siitä vasta 17.4. Sen jälkeen kuulen opettajan mielipiteen työstäni ja voin tarvittaessa tehdä siihen muutoksia. Oon lukenut tota word -tiedostoa niin paljon että en jaksa enää muokata yhtäkään lausetta :D Onneksi opettaja korjaa siitä viimesetkin kirjotusvirheet pois :D 


Tää pikkupullo kuoharia oli ootellut kaapissa kandin valmistumista, eilen sitten vihdoin sain sen korkattua ;) 

Tänään oon ollut jo ihan super reipas. Oon mm. siivonnut vaatekaapin, laittanut talvivaatteet pois ja kesäkamppeet tilalle. Ihan sama jostain takatalvesta, huomenna on jo huhtikuu. Mulle on myös ilmeisesti kertynyt hirveesti kesämekkoja, oli vähän vaikeuksia saada mahtumaan ne tonne vaatehuoneeseen. :D Nyt mää oon ansainnut pienen tauon Pretty Little Liarsin parissa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe