Latest Instagrams
lauantai 14. maaliskuuta 2015

Happy!

Tällä hetkellä on kyllä niin hyvä fiilis! Mää oon saanut tosi paljo kouluhommia tehtyä tällä viikolla ja mulla on viikonloppu vapaata. Niiin luksusta kun normaalisti on kaikki viikonloput töissä. Maanantaina lähetään tosiaan neljäksi päiväksi Rukalle ja pääsee laskettelee.  Mää sain myös torstaina iltapäivällä kuulla hyviä uutisia yhestä työpaikasta ja perjantaina olinkin jo haastattelussa. Nyt vaan sitten jännitetään miten sen kanssa käy ja täytyykö lähtä työvaateostoksille ;) Eilen hain myöskin postista yhden ihanan laukun... Ja vielä toi auringonpaiste niin ei voi olla kuin iloinen!! 


Meikä virallisena menossa työhaastatteluun. Onneksi oli tukka hyvin, se pelasti paljon ;D 


Ja pieni vinkki uuteen laukkuuni ;) Aivan super ihana, tosi simppeli mutta niin käytännöllinen. 

Huomenna vielä ripsien huoltoon ja sit oonkin ihan valmis pienelle minilomalle! Ajastan tolle ajalle pari postausta, mm. tän laukun paremman esittelyn! Mahtavaa viikonloppua kaikille, toivottavasti sielläkin paistaa aurinko :)

5 kommenttia:

 1. Vau mikä mimmi tuossa kuvassa! Onnea työpaikan suhteen! Onko se joku kesätyöpaikka vai pitempiaikainen juttu? Aiotko jättää nykyisen työsi, jos tulet valituksi siihen uuteen paikkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! :) Ihan kesätyöstä on kyse, jatkaisin sitten kesän jälkeen nykyisessä työssäni normaalisti :)

   Poista
 2. Hei mistä olet ostanut sen kiharasuihkeen, jonka esittelit muutama postaus takaperin? :) Se jolla saa kiharat pysymään. Stockmannilta en löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Limingantullin Prisman kampaamosta! :) Itsekin etin sitä aluksi Stockkalta, mutta työkaverini kertoi ostaneensa sen Prismasta. :)

   Poista
  2. Kiitos paljon! Suuntaanpa Prismaan siis:)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe