Latest Instagrams
perjantai 27. maaliskuuta 2015

Blogging spree

Vitsi mikä blogi-into! Ehkä se on tää "kevät", joka kovasti koittaa jostain puskea. Vaikka kuin on takatalvi ja lämpötilat ei ehkä vielä huitele siellä kevätlukemissa, valoa sentään riittää. Ja sehän tarkoittaa sitä että kuvia voi taas ottaa! Lisäksi mulle on tullut joku shoppailuriippuvuus, hirveesti pitäis kaikkia kevätjuttuja ostella. Mää oon muuten vähentänyt tosi paljon shoppailua ihan huomaamatta, ei vaan oikeen oo ollu mitään kivaa ostettavaa. Nyt tietenkin tuli sitten kerralla Hullut päivät sun muuta, pankkitiliä ei paljon naurata ;D Tilasin pari juttua Stockmannin nettisivuilta (heräsin ihan sitä varten 06.55 enkä siltikään saanut yhtiä Niken pöksyjä!) ja esittelen mun Hullujen päivien ostokset heti kunhan ne kotiin vain saapuu <3 

IMG_6077

Vielä yks asia missä pitäis tsempata on kuvien otto ulkona. Nyt varsinkin auringossa sais superkivoja kuvia! Ehkä täytyy nyt sen asian kanssa ottaa itseään niskasta kiinni. Tänään päätin muuten laittaa Converset jalkaan vaikka kuin on vielä lunta maassa! Okei, menin autolla yliopistolle. Joka oli pahin virhe ikinä. En ymmärrä miten yliopiston parkkipaikka voi olla aina täynnä. Lisäksi se on yleensä parkkeerattu täyteen niin huonosti, että puolet niistä autoista vois sakottaa. No, ainakin musta on tullut ammattilainen parkkeerauksen kanssa kun saa taiteilla tota autoa ties mite päin. 

IMG_6069

Eka asu kuva uuden laukkuni kanssa! Toi laukku on tainut olla mulla käytössä joka päivä siitä lähtien kun sen sain. Tohon menee niin kivasti kaikki koulukamppeet, mahdutin sinne yks päivä jopa ison Macini, laturin sille, pari isohkoa kirjaa, evästä, juomapullon, kalenterin, penaalin ja kasan papereita. Suurimman tilan vei kyllä kone, jota en yleensä edes raahaa mukana. Mulla oli muuten huonoin hiuspäivä ikinä, ignoratkaa mun hiukset ihan kokonaan. Mulla tuli hieman kiire kun ajattelin luennon alkavan klo 12, mutta vähän yli 9 kaveri laitto viestiä että sehän alkaa jo klo 10. Ei jäänyt siis aikaa laittaa hiuksia ja siitä on nyt koko päivä kärsitty! 

Tähän päivään on siis mahtunut koulua, shoppailua velipojan kanssa ja nyt ollaan lähössä Lunan kanssa agilitytreeneihin. Viikonloppu menee taas töissä ja jossain välissä pitäis toi kandikin saada viimeisteltyä. Opettaja sanoikin luennolla että jossain vaiheessa on vaan pakko päättää että nyt se on valmis. Musta tuntuu että koko ajan on jotain muokattavaa, milloin löytää kielioppivirheitä tai milloin joku lause muuten vain kuulostaa hassulta. Ehkä mää vielä vähän lisään tekstiä ja sit se on siinä. 

Huippua viikonloppua kaikille! :)

1 kommentti:

  1. Mistä nuo lasit on ostettu? :) Olisi kiva jos lisäisit ne ostopaikat kuviin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe