Latest Instagrams
torstai 12. helmikuuta 2015

Uutta hiuksille

Mää oon kovasti koittanut päästä mun hirveestä kasasta kosmetiikkaa eroon ja nyt purkit on merkittävästi vähentynyt. Nuorempana en oikein tiennyt minkälaisia tuotteita ostaa, joten testasin tietenkin kaikkea. Tuuheuttavia, kosteuttavia, värjätyille jne. Oon varmaan testannut kaikkea mahdollista. Vieläkin tykkään kyllä testailla uusia kosmetiikkajuttuja, koska niistä voi aina löytää niin helmiä. Nyt oon kuitenkin löytänyt ne jutut mihin panostaa. Mulla ne on kosteuttavia tuotteita ja oon myös hoksannut niiden auttavan hiusten sähköisyyteen. Mulla on hirveen sähköset hiukset talvella ja luin, että se johtuu suurimmaksi osaksi siitä että hiukset on kuivat. 

P2120025

Ostin siis sitten kunnolla kosteuttavan shampoon ja hoitoaineen. Nuo isot Tigin purkit oon ostanut jo joku aika sitten, löysin ne itseasiassa Prismasta. Siellä ei kuitenkaan ollut muita Tigin tuotteita, joten en tiedä löytyykö noita edes enää. Ne oli kuitenkin tosi edulliset verrattuna nettihintoihin. Oiskohan toi setti maksanut yhteensä 25e? Ei todellakaan siis paha hinta kahesta 750ml purkista. Nää on tarkoitettu hieman vaurioituneille hiuksille ja nää siis kosteuttaa tosi kivasti. Nää ei myöskään tuoksu ihan niin voimaakkasti kuin Tigin tuotteet yleensä, tiedä sitten onko se plussa vai ei :D 


P2120027

Mun kaveri on kovasti kehunut Lorealin rakennepaikkaavaa tehonaamiota ja päädyin sitten itekkin Stockmannin kosmetiikkaosastolle. En kuitenkaan tarvi ihan niin voimakkasti korjaavaa tuotetta, joten päädyin ostamaan tän kosteuttavan naamion. Tää on ihan huippu! Käytin tätä aluksi kahtena iltana peräkkäin ja heti huomas hiuksissa eron. Niistä tuli tosi kiiltävät, sileät ja kosteutetut. Nyt ajattelin käyttää tätä suunnilleen kerran viikossa. 


P2120028

Työkaverini puolestaan kehui tätä, joten pakkohan sekin oli testata ;D Tää on siis kiharaneste ja työkaverini kehui, että tällä kiharat pysyy koko päivän. Mulla oli just loppunut aikasempi muotoiluneste, joten ostin sitten tän testiin. Mulla ei pysy kiharat ollenkaan jos alla ei oo kunnon tuotteita. Tää osoittautui myöskin ihan huipuksi ja nyt mulla pysyy kiharat oikeesti koko päivän! Vielä en oo kertaakaan testannut pysyykö seuraavaan päivään, pitäis varmaan sekin testata. Voi että, mää muistan vielä niitä aikoja kun mulla pysy kiharat tasan tunnin. Onneksi oon nyt oppinut että pysyvien kiharoiden salaisuus piilee oikeissa aineissa :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe