Latest Instagrams
keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Täydellinen nahkatrenssi ja mokkabootsit

Mää oon tehny viime aikoina pari tosi hyvää löytöä. Ja myös parit farkut mitä tässä postauksessa ei näy, mutta nekin on aivan huiput. :D 

P2250012

Löysin H&M:ltä alennuksesta aitoa mokkaa olevat bootsit. Mun aiemmat bootsit on jo tosi huonossa kunnossa, niistä on mm. kanta lähtenyt irti. Oli siis aikakin ostaa uudet ja nyt kun löysin vielä parempaa materiaalit olevat bootsit, ei tarvinnu kauaa miettiä! 


P2250013

Tykkään siitä että nää on vähän kulutetun näköiset. Nään jo sieluni silmin kuinka laitan nää sinisten farkkushortsien kanssa festareille. Ja yhistän siihen valkoisen pitsitopin. Oh yes. 

P2250019

Mutta mikään tässä maailmassa ei oo niin ihanaa kuin tää takki. Ja tälläkin on oma rakkaustarina. Bongasin tämän takin alennuksesta Asokselta (kyllä, löydän aina kaikki alesta ;D ), mutta en heti ostanut sitä. Mulla on aika paljon takkeja, joten ajattelin että en tarvi lisää takkeja. Asokselle tuli alennuskoodi ja päätin sitten vihdoin ostaa tämän kun sain vielä extra-alennuksen. Takkia oli jäljellä tasan yksi ja mun kokoa, se oli kohtaloa! Tää on siis sellanen pitkä trenssinmallinen nahkatakki. Kuvassa ei todellakaan näytä yhtä upealta kuin päällä, tästä tulossa kuvia päällä ASAP! 
P2250016

Mää en käytä enää mitään muuta takkia kuin tätä. Käytin tätä tänään eka kerran ja vitsi kuinka hyvin tää istuu ja kuinka mukava tää on päällä. Tiiätte varmaan kuinka hyvän fiiliksen hyvin istuvat farkut saa aikaan, tää sai mulle tänään triplasti yhtä hyvän fiiliksen. Kävelin oikein pää pystyssä ja tukka hulmuten kun mulla oli niin mahtava takki! :D Tässä mun Instagramiin lisäämä kuva, jossa takkia näkyy vähän käytössä. U-P-E-A!! Tän takia mää kirjotan blogia. Että voin hypettää typeristä jutuista niin paljon kuin jaksan :D Toivottavasti jaksatte kuunnella (tai lukea hehe)

Nyt mää lähen sohvalle uusimman Cosmon kanssa, palaillaan kohta takkikuvien kanssa! ;D 

2 kommenttia:

  1. Nuo bootsithan ovat talvikengät. Et kai sinä tosissasi aio käyttää niitä kesällä šortsien kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mää aattelin! :) Noissa ei oo ollenkaan vuorta eli ei oo mitenkään lämpimät kengät. Toki siis ihan kuumimpina päivinä en noita käyttäs :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe