Latest Instagrams
keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Kevätfiilis

Hellurei ja hellät tunteet! Arvatkaa kuka on ihan kevätfiiliksissä? No minä! Jostain syystä oon innostunut siivomaan kämppääkin entistä ahkerammin ku aurinko paistaa (okei, pölyt näkyy paremmin ku aurinko paistaa ;DD) ja tänään kaivoin aurinkolasit esille. Tein vähän inventaariota ja tulin siihen tulokseen että tarvin ainakin yhdet aurinkolasit.. Nyt kuitenkin kuviin joita mun puhelimeen oli jäänyt aika monta... 


Kävin T:n ja veljen kanssa syömässä Amarillossa yks lauantai. Noi burgerit ei petä ikinä! Otettiin vielä alkuruoka ja ei varmaan tarvi sanoa kuinka täynnä oltiin. / Vanillassa suuuuurella salaatilla. Ja ei muuten maksa ku 2.60e opiskelijakortilla ;) 


Kerrankin oli hyvä hiuspäivä ja hiukset vielä kiharalla pitkän päivän jälkeen! Tästä saan kiittää sitä kiharasuihketta, jonka esittelen viime postauksessa. / Otin taidekuvia yks aamu :D Kahvikuppi, hyvä kirja ja tulppaaneja. 


Testasin ystävänpäivänä Kinuskissasta löytynyttä suklaakakun reseptiä. Tää kakku valmistuu viidessä minuutissa ja mikrossa! En ois ikinä uskonut että kakun voi kypsentää mikrossa, joten oli pakko testata. Oikein hyväähän tästä tuli, kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaa toi resepti :) / Luna ihan väsyneenä agilityn jälkeen. Ollaan tosiaan Lunan kanssa agilityn alkeiskurssilla ja se on niin kivaa. Mulla täti on harrastunut agilityä jo kauan ja innostuttiin sitten Lunankin kanssa mukaan. Meinas kyllä ohjaajat aluksi olla vähän ihmeissään kun bulldoggi agilityssä, mutta Luna näytti niille että rotu ei oo ongelma ;)


Sunnuntaina vapaapäivän kunniaksi aloin vihdoin lukemaan sitä mistä kaikkii puhuu, Fifty Shades of Greyta tietenkin! Oon ihan koukussa, pakko lukee heti ne kaks muutakin perään että tietää miten niiden rakkaustarinalle käy :D / Jatkoin taas kandin tekoa.. Aluksi tuntu että en saa mitenkään jatkettua tota, olin viime kerran aukassu kanditiedostoni marraskuun lopussa.. Mutta eilen otin itteäni niskasta kiinni ja kirjoitin monta sivua kirjastolla, nyt oon jo hyvässä vaiheessa! :) 


No niitä aurinkolaseja.. / Innostuin myös tekemään eilen porkkanapiirakkaa. Musta on tullut kunnon leipuri kun vihdoinkin oon saanut sähkövatkaimen ja sen avulla leivokset onnistuu vähän paremmin. En tiiä oonko ikinä maininnut mutta oon oikeesti (ollut) huono leipomaan. Tuntu että ikinä ei mikään onnistu, mutta harjoitus tekee mestarin. Porkkanapiirakka oli niiiiiiiin hyvää. 


Oli pakko lenkillä napsasta kuva ihanasta säästä <3 Vielä ku sulais noi lumet.. 

Mulle tuli tänään postissa Pretty Little Liarsin pari eka tuotantokautta, joten nyt niiden pariin! Heipsan! :) 

2 kommenttia:

 1. Siis mistä osoitteesta netissä löytyy se suklaakakun ohje? Kinuskissa on mulla ihan uusi asia.

  Mitä mieltä olet siitä, että Oulun Stocka aiotaan sulkea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.kinuskikissa.fi/5-minuutin-suklaakakku/ Tuosta löytyy! :)

   Mun mielestä tosi harmi jos päättävät Stockmannin sulkea. Tuntuu että keskustasta tulee ihan autio ja onhan se tietynlainen nosto imagolle, että täällä Stockka on. Erottaa meidät niistä tuppukylistä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe