Latest Instagrams
perjantai 20. helmikuuta 2015

Kevääksi uutta vaatekaappiin

Aikasempina vuosina oon pysynyt suht. järjissäni mitä kevät / kesävaatteisiin tulee. En oo suostunut ostamaan ekoja bikinejä helmikuussa, koska tiedän että kivempia malleja tulee kuitenkin. Eikä ne ikinä oo kaupoista loppunut. Tänä vuonna ootan kuitenkin jostain syystä kesää paljon enemmän kuin enemmän ja aurinkokin tekee mut jotenkin extrailoiseksi. Oon siis tottakai jo vilkuillut kesäkamppeita.. 


Ekana ostoslistalla on uudet reiskat. Pilottimalli on ihan paras eikä multa löydy vielä tota perinteisintä väriä. 

Valkoiset farkut olis myös tosi kivat kevääksi, jostain syystä silloin tekee mieli pukeutua vaaleisiin sävyihin. Nää tais olla mulla ostoslistalla jo viime vuonna, mutta jostain syystä jäi hankkimatta. Mulla oli valkoiset farkut joskus yläasteella ja niistä jäi vähän sellanen teinifiilis :D Oon kuitenkin varma että ne näyttäs kivalta kun vaan yhdistäs oikein. 

Kolmet kengät näköjään eksyi kollaasiin.. Ostin ne mustat Air maxit sillo joululahjaksi itelle ja nyt tarvin tietenkin ne valkoisena! Valkoiset kengät on tunnetusti huono yhdistelmä Suomen keleillä, mutta again, näyttäs kivalta. Varsinkin rusketuksen kanssa. Kenkäkokoelmasta puuttuu myös vaaleat ballerinat (kaikken täytyy näköjään olla vaaleeta..). Viime kesänä näkyi paljon tollasia slip -on tyylisiä tennareita ja itsekin hommasin silloin kahdet H&M:ltä. Nyt mietin että Vansin vastaavia, jossain kivassa värissä tai sit ihan mustana. Valkoinen ois kans jees ;)

Ja viimeisenä tietenkin bikinit.. eBayssa on muuten tosi kivoja bikinejä, mutta niiden kokojärjestelmästä ei voi ikinä oikein olla varma. Sieltä muuten löytyy kans noita huippusuosittuja triangl - tyyppisiä bikinejä. Mää oon päättänyt että tollaiset on kesäksi saatava! 

1 kommentti:

  1. Eikös kolmiobikinit sopivat vain pienirintaisille?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe