Latest Instagrams
tiistai 10. helmikuuta 2015

Asukuvia ja kuulumisia

Heipsan! Pakko sanoa heti tähän alkuun että vaikka oonkin ollut vuoden surkein bloggaaja tän postaustahdin perusteella, on silti ihan huippua nähä kävijämääristä että täällä jaksaa porukkaa vierailla! :) Jee! Kuten kaikki varmaan tietää, välillä tulee kausia ku on hirveesti kaikkea hommaa ja välillä taas sitten helpottaa. Musta tuntuu että koko viime syksy oli mulle tosi kiireinen, tein tosi monta kurssia ja kirjoitin puolet kandista. Nyt oon saanut kevään tentit jo tehtyä ja vielä ois se puolikas kandi jälellä. Onneksi aurinko paistaa ja kevät on tulossa, suunta ei siis voi olla kuin ylöspäin ;) 

P2100016

Tänään käytiin T:n kanssa syömässä Vanillassa salaatit ja päätin sitte tullessa napsia pitkästä aikaa asukuvia. Naama siis punoittaa siksi kun käveltiin tuolla hirveessä tuulessa :D Oli muuten aika huippua kun aurinko paisto ja mittari oli monta astetta plussalla! Kohta se kevät tulee. Luin muuten just kirjan, How to marry a Finnish girl, jossa aika huvittavasti vitsaillaan erinäisistä suomalaisista tavoista ja piirteistä. Siinä oli mm. että suomalaiset alkaa helmikuussa höpöttämään keväästä kun mittari on vielä monta astetta miinuksella ja lunta monta metriä :D Tänään olin ihan samanlainen, tuli vaan niin keväinen fiilis. 

                   P2100019

Mulla oli tänään jalassa uudehkot Air maxit. Tekis mieli käyttää noita joka päivä, sopii asuun kuin asuun (okei, ehkä ei siihen juhlamekkoon..), mutta yritän käyttää muitakin ihania kenkiäni :D Asusta ei varmaan mitään muuta sanottavaa ole. Hmmm.. Mitäs mulle sitten kuuluu? Oon alkanut hulluna kaipaamaan kevät / kesävaatteita. Ja oon miettinyt jo että mitä sitä ostais uutta kesäksi :D Ja ehkä miettinyt myös bikinejä.. Oon siivonnut vaatehuoneen kunnolla ja karsinut taas pussillisen tavaraa sieltä. Mää oon viime aikoina shoppailut tosi vähän, ottaen ainakin huomioon mun entisen tahdin. Syksyllä möin tosi paljon tavaraa kirppiksellä, päätin että nyt saa lähtä kaikki sellaset vaatteet joita "joskus käytän". Ja kaikki huonolaatuiset neuleet. Pikkuhiljaa päästään siis siihen täydelliseen vaatekaappiin josta jokainen blogeissa höpöttää. Sellanen vaatevarasto missä ois vaan laadukkaita ja täydellisiä yksilöitä. Mulla on ehkä joskus nuorempana ollut sellainen ajatus että määrä korvaa laadun, mutta eihän se todellakaan niin mene. En silti kuitenkaan väitä että mun vaatehuoneesta löytys vaan pari laadukasta neuletta, kyllähän niitä nimittäin vielä löytyy.. 

P2100020

Oon myös innostunut taas lukemaan. Lukeminen menee mulla aikalailla sellasissa kausissa, että välillä tulee luettua paljon ja välillä ei ollenkaan. Yleensä luen kesäisin tosi paljon, varsinkin reissuilla rannalla, mutta kotona kiireiden keskellä se unohtuu. Hoksasin kuitenkin kuinka paljon aikaa kuluu sellaseen turhaan koneella sluibailuun ja päätin että kyllähän mää löydän illasta aina hetken lukemiselle. Oon tilannu Adlibriksestä pari uutta kirjaa, mm. Game of Thronesin ekan kirjan. 

Ääääh, tuntuu että ois ihan hirveesti kaikkee höpötettävää kun en oo pitkään aikaan postannu. Ollaan mm. Lunan kanssa aloitettu agility, mutta tästäkin asiasta riittäs höpötettävää, varsinkin ku rotu on sellanen jota agilityssä ei yleensä nähdä. Nyt kuitenkin takaisin näihin tunnelmiin ja palaillaan taas pian! 

4 kommenttia:

 1. Tuo eka kuva on erityisen onnistunut. Sulla on siinä hiukset kauniisti, kiva asu ja kaunis, iloinen naama.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vaikka naama ei kyllä erityisen iloiselta näytä ;D

   Poista
 2. Se tyyppi, joka on kirjoittanut kirjan How to marry a Finnish girl, on kirjoittanut paljon muitakin kirjoja Suomeen ja suomalaiseen vaimoonsa liittyen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa kiitti vinkistä! :) Täytyykin tsekata kunhan tuo kirjapino vähän vähenee..

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe