Latest Instagrams
torstai 8. tammikuuta 2015

Vuosi 2015

 Mulla on vuosi lähtenyt käyntiin samalla lailla kuin varmasti monella muullakin. Urheilemalla. Mää olen tosin koko viime vuoden urheillut enemmän tai vähemmän, mutta joulukuussa en käynyt salilla tai jumpissa kertaakaan. Se siis kostautui varsinkin joulun jälkeen ja nyt sitten rehkitään salilla entistä ahkerammin. Liityin myös takaisin Liikuntakeskus Hukkaan, jotenkin Hukka vaan on mun paikka. Vaikka onkin paljon kalliimpi kuin vaikka Voitto jota testasin välissä, mutta silti.

Vuoden alussa kuuluu tietenkin tehdä uuden vuoden lupauksia. Musta on hirveen kiva että oon kirjoittanut tätä blogia jo sen aikaa että aiemmat lupaukset voin helposti aikaisemmista postauksista lukea. Vuodelle 2014 mun lupaukset oli: lopetan kynsien pureskelun ja lupasin myös panostaa blogiin; ottaa enemmän kuvia, varsinkin asukuvia. No eka lupaus meni hyvin nopeesti päin honkia, tällä hetkelläkin mulla on tyngät kynnet ;) Tää on kyllä sellanen että välillä oon pitkän aikaa ilman että puren kynsiä ja välillä taas en. Todella huono tapa ja näyttää rumalta, mutta en vaan pääse siitä eroon :D  Lupaus kaksi puolestaan.. No välillä oon panostanut blogiin enemmänkin, välillä taas sellasia kausia että ei oo vain ehtinyt. Toisaalta voi taas ajatella että kaikkihan on kiinni vain aikataulutuksesta ja asioiden priorisoinnista, mutta varsinkin näin talvella on erittäin vaikea ehtiä ottamaan kuvia kun siihen suodaan päivässä vain pari tuntia aikaa.

Vuosi 2014 oli kuitenkin mulle hyvä vuosi, kuten aikaisemmatkin vuodet, joten odotukset tälle vuodelle on taas kovat. Vuosi 2012 jäi mun mieleen erityisesti siitä että silloin tapahtui sellasia kerran elämässä -tapahtumia ja ajattelin että kaikki muut vuodet tulee jäämään ton varjoon. Vuonna 2012 mm. valmistuin ylioppilaaksi (abiristeily, penkkarit, yo -kirjotukset, yo -juhlat) ja muutin pois kotoa T:n kanssa yhteen. Kävin myös New Yorkissa ja Thaimaassa josta varsinkin New Yorkin reissu oli sellanen kauan odotettu. Vuonna 2013 oli kans kivoja reissuja mutta suurin juttu silloin oli oman koiravauvan saaminen. Vuonna 2014 puolestaan suurin juttu oli kihlautuminen T:n kanssa joulukuussa. Viime vuonna oli myös ulkomaanmatkoja 3, joten sekin on ihan huippua!! Viime vuonna oli kuitenkin yksi suuri miinus josta en täällä olekaan kirjoitellut, rakas koiravanhukseni Iitu lähti koirien taivaaseen huhtikuussa. Sain Iitun kun olin 10 vuotta, joten olihan siitä vaikea luopua :(

Mitähän siis vuosi 2015 tuo tullessaan, toivottavasti jotain huippua. Mää en halua ladata liikaa toiveita. Vuodelle 2015 siis aio tehdä varsinaisia lupauksia vaan enemmänkin tavoitteita ja toiveita.

Vuonna 2015 aion:

-Matkustaa Kroatiaan

 

 Kattokaa nyt kuinka huipun näkönen kaupunki! Toi vanhakaupunki näyttää niin siistiltä ja täällähän on mm. kuvattu osa Game of Thronesia ;) Kroatiaan lähetään perhelomalle kesällä.

- Matkustaa Malesiaan

 Me ollaan T:n kanssa mietitty niin monet kohteet ja kaupungit läpi ennen kuin lopullisesti päädyttiin Malesiaan. Meillä ongelmana oli lähinnä se että on liikaa mielenkiintoisia kohteita :D Lentolippuja Malesiaan ei olla vielä ostettu sillä odottelen tietoa työkuvioista kesäksi. Mutta matkaan lähdetään joko elo - tai syyskuussa. Sen verran ollaan jo suuniteltu ja hotelleja katottu että tullaan käymään ainakin Kuala Lumpurissa, Langkawilla, Melakassa ja Penangissa. (Koska kolmessa näissä on Hard Rock Cafe - ja mehän tosiaan kerätään niistä laseja :DD) On varmaan sanomattakin selvää että huippu reissu tulossa!

-Käydä ratsastamassa

Nyt sitten muihin kuin matkustusjuttuihin. Aion nimittäin käydä ratsastamassa. Mää ratsastin pikkutyttönä paljon ja kävin kaverini kanssa jopa vuokraamassa hevosia viikonloppuisin ja kesällä eräällä tallilla. Oon suunnitellut käyväni edes yhellä tunnilla jo pitkän aikaa, näkispä ainaki pysynkö enää hevosen selässä :D 

- Saada kandin tutkinnon

Ja sit ehkä se stressaavin homma. Vuonna 2015 aion saada myös kandin tutkinnon. Sinänsä mulla on homma ihan hyvin hallussa, mutta yks erittäin v- mäinen kurssi on suorittamatta. Siitä vielä peruttiin kaikki luennot joten kiva alkaa opettelemaan omatoimisesti muutenkin vaikeita ja ärsyttäviä ekonometrian juttuja.

- Aion juosta puolimaratonin

Okei.. Tää on vasta ihan ajatuksen tasolla, työkaverini nimittäin houkutteli mua toukokuussa järjestettävälle maratonille. Ois ihan kiva saada tähän kuntoiluprojektiin joku kunnon tavoite ja oishan ton jälkeen varmasti ihan huippufiilis. Mää en kuitenkin oikein innostu lenkkeilystä tuolla räntä/ lumisateessa, joten mun treenaaminen tonne voi jäädä aika vähiin. Kyllähän kunto nousee esim. spinningissä mutta onhan se silti ihan erilaista rasitusta jaloille juosta 21km.

Mulla tekis mieli tehä sellanen oikeen kunnon Bucket list tälle vuodelle ja voisin sieltä yksitellen ruksailla juttuja pois, mutta ehkä teen sellasen sitten kesälle.

Huh, toivottavasti jaksoitte lukea loppuun :D Ajattelin vielä lisätä tähän kuvia menneeltä vuodelta, mutta ehkä teen sille ihan oman postauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe