Latest Instagrams
maanantai 26. tammikuuta 2015

The one hundred

Tilasin Play.comista vähän aikaa sitten itelle lisää muotikirjoja ja yks niistä oli Nina Garcian The one hundred. Lyhyesti kirjassa siis kerrotaan 100 asiaa jotka jokaisella "tyylikkäällä" naisella tulisi olla. Ja tietenkin perustellaan että miksi, mistä niitä löytää ja minkälaisena tuote kannattaisi ostaa. Mun mielestä aika hauska kirja ja mää ainakin löysin pari juttua jotka multa puuttuu ihan kokonaan. Muutaman jutun kohdalla tuli sellanen "Hei pakkohan mun on tollanen ostaa", vaikka ei ehkä ihan oman tyylinen juttu ole. :D Tässä kuitenkin ne pari juttua jotka noista sadasta multa puuttuu. (Uskokaa tai älkää niin aika monen vaatekapista varmasti löytyy suurin osa noista, vaikka kuulostaakin hurjalta omistaa suurin osa 100 jutusta. Esimerkkeinä polvimittaiset saappaat ja musta mekko)Ja tässäpä muuten muutkin tyylikirjani! :) 


Eli noista sadasta jutusta kaikista klassisimmat yksilöt puuttuu multa :D

Kynähame on mm. yks niistä jotka ei ehkä oo ihan mun juttuja, mutta varsinkin tulevaisuudessa työelämässä hyvinkin tarpeellisia. Ja oikein asustamalla ne ei näytä ollenkaan tätimäiseltä.

A- linjainen mekko, mulla on itseasiassa yksi tälläinen mekko, juurikin tuo alempana esimerkkinä oleva luistelijamekko. Se on lyhyt ja siinä ei oo hihoja ollenkaan, eli se on oikeestaan kesämekko. Haluaisin tälläisen A -linjaisen mekon jossa olisi hihat, se sopis sitten täydellisestä myös talveen ja arkeen!

LBD / LWD eli musta ja valkoinen perusmekko. Multa löytyy yks simppeli mekko, mutta se on aika lyhyt ja sellanen luistelijamallinen mekko. Kaipaisin ihan perusmekkoa, sellasta joka käy niin arkeen kuin juhlaan. Eikä liian lyhyenä. Kirjassa mainittiin että sama pitäisi olla myös valkoisena, varsinkin kesää varten. Valkoinen mekko ja rusketus! <3

Ruskea villakangastakki, mulla on yksi villakangas takki, mutta se ei ole kovin klassinen. Ja lisäksi se on jo ihan nyppyinen (H&M:n villakangastakki).

Matkakassi, mää en ees halua paljastaa minkälaiseen kassiin nykyisin kamppeeni pakkaan. Lentokoneessa mulla on yleensä käsimatkalaukkuna sellanen perus lentolaukku ja sit oma käsilaukku. Mökille tai muualle lähtiessä mulla on sellanen hirveen ruma urheilukassin tyyppinen kassi. Longchampilta löytyy kiva isompi kassi johon mahtus hyvin viikonlopun kamppeet tai sit lentokoneeseen matkatavaraksi. 

8 kommenttia:

 1. Etkö aio kirjoittaa mitään niistä lauantain juhlistasi? Kuva onnellisesta kihlaparista olisi ihan kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kyllä tarkoitus mutta julkaisukelpoisia kuvia ei hirveesti ole :D Lisäksi täytyisi erikseen kysyä kaikilta lupa kuvien julkaisuun, kaikki kun eivät halua kuviansa kavereiden blogeihin :)

   Poista
  2. No kirjoittaa voit kai ainakin ilman mitään lupiakin?

   Poista
  3. Tottakai voi mutta eikö postaus ilman kuvia oo vähän tylsä? :/

   Poista
 2. On, mutta postaus ilman kuvia on kuitenkin parempi kuin ei lainkaan postausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo katsotaan jos saisin väsättyä jonkunlaisen postauksen :)

   Poista
 3. Onpa siulla kivoja tyylikirjoja! :) Kollaasista voisin omaan vaatekaappiin kotiuttaa tuon ylärivin, kauniita vaatteita. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ylärivi on kyllä täynnä sellasia ajattomia ja klassisia vaatteita! Mulla ei kyllä varmaan kauheen usein tulis loppujen lopuksi käytettyä esim. kynähametta. :/

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe