Latest Instagrams
lauantai 17. tammikuuta 2015

Pipopäivä

Täällä on alkuviikosta ollut ihan järkyttävän kylmää, maanantaina Foreca näytti -30 astetta, joten ei hirveesti tehnyt mieli poistua neljän seinän sisältä. Mulla oli kuitenkin venäjän luento, joten eikun pipo päähän ja menoksi. 


P1120053

Mää oon tosi huono käyttämään pipoja, yleensä mulla on aina takissa niin iso huppu että se suojaa tuulelta. Syksyllä löysin kuitenkin kaverini kanssa H&M:ltä pipon jota jopa pystyy käyttämään. Tupsupipot on jees! 

P1120059
  
Lisäksi mulla oli päällä H&M:n aleista ostettu kiiltäväpintainen huppari. Tää on mun swaggerihuppari :P 

Mulla on ihan hirvee asukriisi!! Me pidetään ens viikon lauantaina kihlajaiset enkä tiiä yhtään mitä laittaa päälle. Se on järkyttävää miten tuolta vaatehuoneesta ei muka löydy mitään päälle pantavaa :D Mää en haluais laittaa mitään liian hienoa, koska ne ei kuitenkaan oo sellaset hirveen viralliset pippalot jossa juotas kahvia posliinimukeista. Mutta on ne kuitenkin kihlajaiset joten en haluais ihan mikään tää kiiltävähuppari päällä mennä sinne.. Ähh täytyy ehkä lähtä käymään ens viikon alussa keskustassa tai Ideaparkissa! 

2 kommenttia:

 1. Eivätkö tuo ohut huppari ja noin avokaulainen pusero ole huono valinta niin kylmillä keleillä?
  Toiseksi ylimmässä kuvassa kiinnittää huomiota sinun aika hyvin kehittynyt takamuksesi. ;)
  Miksi se uusi sormuksesi ei näy kuvassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan mulla toi kaulahuivi niin hyvin tarkeni! Kuljen yliopistolle autolla, joten ei tartte paleltua bussipysäkillä! :) Sormus ei vaan sattunut kuvaan :D Näkyy se näköjään vähän tossa alemmassa kuvassa.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe