Latest Instagrams
tiistai 13. tammikuuta 2015

Nike x 2

Joulupukki toi mulle joululahjaksi vähän rahaa ja päätin tilata itelle parit tennarit Nikeltä. Uusista salikengistä olin haaveillut jo kauan, noi entiset alkaa olla jo oikeesti aika kuluneet. Sen siitä saa kun ahkerasti kuntoilee ;) Varsinkin nyt kun teen tuota Kayla Itsinesin ohjelmaa johon kuuluu paljon hyppyjä jne, on hyvät salikengät oikeesti tärkeet. Jossain treenaamisessa pelkillä salilaitteilla ei periaatteessa tarvi olla mitkään huippukengät, mutta mää käyn paljon myös jumpissa, joten hyvät kengät tulee tarpeeseen! :)

P1090047

Ja toisesta kenkälaatikosta löytyi tosiaan Airmaxit. Nääkin on keikkunut ostoslistalla aika kauan, mutta nyt sain vasta aikaseksi tämä tilata.


Salikengiksi halusin ehdottomasti jotkut värikkäät yksilöt. Mun mielestä ne piristää treeniä ja tietenkin näyttää kivalta. 

P1090049

 Nää on kyllä tosi massiiviset! Mutta ihastuin kyllä näihin, tosi kivat ja rennot tennarit arkeen. Näistäkin mietin pitkään jotain erikoista ja värikästä väriä, mutta päädyin sitten tähän. Seuraavaksi kyllä ostan joko Roshe runit tai sen Thea - mallin, ne on vähän sirommat, mutta myös arkikengiksi kivat. En ois kyllä uskonu että tänä päivänä on suurtakin muotia käyttää periaatteessa juoksukenkiä ihan arkikenkinä. Tiedän kyllä monta jotka ei ikipäivänä suostus käyttämään juoksukenkiä koulussa, mutta nää on vaan niin mukavat. Kyllä mäkin yleensä tykkään pukeutua vähän fiksummin, varsinkin kun töissä saa olla ihan tarpeeksi ryysyt päällä, mutta kivaa vaihtelua kulkea välillä tennareilla. 

Mitäs tykkäätte tästä tennarimuodista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe