Latest Instagrams
perjantai 30. tammikuuta 2015

Bikini Body Guide by Kayla Itsines

Moni on voinutkin kuulla Kayla Itsinesista, useat bloggaajat ainakin treenaavat tämän mukana. Ensimmäistä kertaa testasin tätä ohjelmaa marras/joulukuun vaiheessa mutta jouluna tuli tietenkin taukoa. Aloitin tämän postaksen kuitenkin silloin ja tässäpä ensifiiliksiä treenistä: "Nyt ei voi kyllä muuta sanoa kuin että oon kyllä ihan myyty. Kayla Itsines on aivan mahtava ja hänen kehittämä BBG sitäkin mahtavampi. Kirjoitan tätä vasta ensimmäisen treenin jälkeen, mutta jo toi treeni sai mut vakuuttumaan. Tosi rankka treeni, hikeä sai pyyhkiä silmistä pois ja treenin jälkeen oli niin mahtava olo! Kotona tunsin oleva energiaa täynnä ja päätin tulla heti purkamaan fiiliksiä tähän postaukseen, jotta varmasti se energia ja mahtava fiilis välittyy. Treeni oli niiin hauska ja mahtavaa vaihtelua. Oikeesti siis hauskaa vaikka raskasta olikin.Raskaan treenin jälkeen on aina paras fiilis, nyt tosiaankin on sellanen!!!"  Tämän olin siis kirjoittanut tähän postaukseen juuri ekan treenin jälkeen. Tammikuussa aloitin treenin uudestaan ja nyt ollaan kaverin kanssa viikossa 4. Kaylan treeniohjelma kestää siis 12 viikkoa ja siinä on jokaiselle päivälle eri treeni. Kaylan Instragramista tai nettisivuilta voi seurata näitä ennen ja jälkeen kuvia ja ihmiset on kyllä saanut ihmeitä aikaan tällä treenillä. Toki siis treeniohjelma on vain osa sitä muutosta, ruokavalio vaikuttaa vieläkin enemmän. 

P1300003

Tältä treeniohjelma sitten näyttää. Tarkasti en tietenkään ohjelmaa voi kertoa sillä se on maksullinen. Treenejä ei siis tehdä kuntosalilaitteilla ja treenit on myös mahdollista tehdä kotona. Penkki ja painot ovat yleisemmin käytetyt apuvälineet. Parasta tässä mun mielestä on se että treenit kestää vain 30min. Tässä käytetään siis hyväksi suosittua HIIT -treenaustapaa, jossa treenataan vain 30min mutta sitäkin tehokkaammin. Voin luvata että näiden treenien, varsinkin jalkapäivien, jälkeen on aivan kuollut ja seuraavana päivänä sen kyllä tuntee. 

Kaylan sivuilta voi tosiaan jokainen käydä lataamassa viikon ilmaiset treenit. 12 viikkoa kestävä Bikini Body Guide on kuitenkin maksullinen, se yksistään maksaa vähän yli 50 euroa. Mun mielestä se ei oo ollenkaan paha hinta kun miettii paljonko esimerkiksi personal trainerit maksaa, mun salilla ohjelman teko ja sen läpikäynti pt:n kanssa maksais 60e. Fitfarmin järjestämät nettivalmennukset, jotka myöskin kestää noin 12 viikkoa, maksaa 100e. Siis ainakin se samanlainen Bikini Challenge. Kaylalta voi ostaa myös kaksi ekirjaa, toinen on siis näitä treenejä ja toisessa ruokavalio. Yhteishinta näille kahelle kirjalle on 118 dollaria eli vähän yli 90 euroa.Tätä teen siis 2-3 kertaa viikossa. Yksi treeni on jaloille, yksi käsille ja vatsoille ja yksi on sellanen kokovartalotreeni. Ekoilla viikoilla on voinut jättää tuon viimeisen väliin ja tehdä vaikka aerobista sen tilalta. Lisäksi pyrin käymään jumpilla (ja keväällä sit lenkillä) pari kertaa viikossa. Yleensä käyn tanssitunneilla, Zumbassa tai vaikka BodyJamissä, spinningissä tai Combatissa. Tässä siis yks treenivinkki jos tammikuun kuntoiluinnostus on jo päässyt laantumaan ;) 


Onko kukaan muu testannut Kaylan treenejä?

2 kommenttia:

  1. Tämä juttu olisi jotenkin uskottavampi, jos siinä olisi mukana bikinikuvia sinusta eri viikoilta treenin aikana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Treenin aikana? Joo siis mähän treenaan bikinit päällä ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe