Latest Instagrams
tiistai 30. joulukuuta 2014

Remington pearl wand

Mää toivoin joulupukilta uutta kiharrinta, Remingtonin pearl wandia, koska moni mun työkaveri on sitä kehunut. Mää teen aina kiharat suoristusraudalla mutta halusin jotain vaihtelua myös niiden kiharten tyyliin. Mulla on myös lämpörullat mutta niitä käytän nykyisin tosi harvoin.

PC260025

Se on siis tälläinen puikko joka hieman kapenee toisesta päästä. Mukana tuli myös hanska estämään suurimmat palovammat ;)  Suuri plussa myös siitä että lämpötilaa voi säätää! Se on mulle nykyisin tosi tärkeetä ku oon huomannut että kiharat pysyy mulla paremmin jos lämpötila on hieman korkeampi. Mun mielestä tällä oli helppo tehä kiharat, oon kyllä tehnyt ne vasta kerran, joten aloittelijana siinä meni kauemmin entä suoristusraudalla. Uskon kuitenkin että tätäkin oppii käyttämään nopeammin eikä tartte käyttää koko aamua kihartamiseen. 

PC260031

Ja vitsi sillähän tuli just sellaset erilaisen kiharat kuin olin aatellutkin! Toki tollakin saa siis löysempää tai "tiukempaa" kiharaa, riippuen siitä kuinka suuria osioita ottaa. Mää tykkään että tästä tuli tällänen vähän surffitukan tyylinen ja kiharat on ihanan rentoja. 

Tässä esimerkki jouluaatolta kun olin tehny kiharat suoristusraudalla. Suoristusraudallakin saa erilaista kiharaa mutta mää teen ne aina näin. Musta on kiva että kiertyy tollaseksi isoksi kiharaksi, sopii mun mielestä paremmin arkeen entä sellanen järkky kiharapehko :D Tolla puikolla tehdyt kiharat on nyt myös toinen vaihtoehto kihartaa hiukset arkena, vaihtelu virkistää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe