Latest Instagrams
maanantai 1. joulukuuta 2014

Eka luukku avattu!

Jos ette olleet tietoisia, nyt on jo joulukuu! ;) Aika todellakin menee nopeesti. Mutta nyt voi jo huoletta höpöttää joulusta, ollaan sentään jo oikeessa kuussa. Täällä ollaan jo joulufiiliksissä, voisin melkein muuttaa tän blogin joulublogiksi siihen saakka että vuosi vaihtuu. Oon juonut jouluteetä, glögiä, tehnyt joulutorttuja, kuunnellut jo vähän joululauluja, ostanut ja paketoinut lahjoja jne.


Stockmannin jouluosasto <3 Kattelin tänään kuvia Berliinin joulumarkkinoista ja oon ihan varma että raahaan laukun täydeltä joulukoristeita sieltä :D / Joulusuklaata! Noi on oikeestaan ainoot joulusuklaat mitä oon syöny, oon koittanu tarkotuksella vältellä niitä ihania suklaarasioita. Syön sitten jouluna senkin eestä!!


Paketointia paketointia..


Ja se tärkein.. 1/24 aukastu! :D

Ens viikon tiistaina lähetään tosiaan Berliiniin, en malta oottaa!! Googletin tänään kaikkia kivoja paikkoja sieltä ja luin mm. kolmikerroksisesta Primarkista. Toi oli aivan huippu Dublinissa kolme vuotta sitten (kolme!!! Mihin aika menee?), vaikka olikin vain yksi kerros, joten uskon että toi on sit kolme kertaa parempi. Mulla on myös torstaina tentti, perjantaina iltavuoro, lauantaina yliopiston pikkujoulut ja sunnuntaina iltavuoro. Tekemistä siis riittää, mun pitäs tehä kunnon joulusiivouskin sillä aateltiin pitää kavereille omat pikkujoulut heti sen jälkeen kun tullaan reissusta. No, kuluupa aika ainakin ennen joulua ;)

Pahoittelut tosiaan tästä epäsäännöllisestä postausrytmistä ja asukuvien vähyydestä, joulun jälkeen pääsee sitten taas normirytmiin kun koulukiireet helpottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe