Latest Instagrams
tiistai 16. joulukuuta 2014

Berliinin reissu osa 1

Kuten jo aiemassa postauksessa sanoin, mää tykkäsin Berliinistä tosi paljon! Se oli sopivan kokoinen tollaseen kolmeen aktiiviseen päivään, mutta jäi kyllä vielä nähtävää seuraavallekin kerralla. Olisin halunnut käydä Berliinin eläinpuistossa, ne on musta jotenkin tosi kivoja.


Startattiin Oulusta tiistaina 06.00 ja Berliinissä oltiin jo paria tuntia myöhemmin. Finskillä onneksi noi Oulun lennot menee niin hyvin että yleensä vaihtoaika on lyhyt, nytkin vain tunti. Otettiin taksi kentältä hotelliin ja jo klo 10 paikallista aikaa oltiin viereisellä Subilla syömässä. Meidän hotelli oli Come Inn Berlin Kurfürstendamm Opera, joka oli sellanen perus kolmen tähen hotelli mutta sijainti oli loistava! En ois tollasta hotellia valinnut ehkä pidemmäksi lomaksi, mutta vietettiin niin vähän aikaa hotellilla että toi kyllä kelpas. Lisäksi toi hotelli maksoi kolmelta yöltä vaan pikkasen yli 100e. 
 Hotelli sijaitsi entisen Länsi - Berliinin pääkadulla, Kurfürstendammilla. Tolla kadulla on paljon luksusmerkkejä, mutta kun käveli katua eteenpäin, tuli vastaan myös mm. Forever 21, Bershka, H&M, Mango jne. Tykkäsin paljon tosta kadusta, siellä oli ihania rakennuksia ja tietenkin ihania kauppoja ;) Tältä tieltä löytyy myös Manner- Euroopan suurin tavaratalo KaDeWe jossa käytiin pyörähtämässä. En kuitenkaan tarkemmin jaksanut tutustua tavarataloon, kaupat oli nimittäin hieman meidän matkabudjetin yli (Sieltä löytyy mm. Chanelin kauppa). Käppäillessä täytyy tietenkin pitää tauko Starbucksissa ;) 

Kurfürstendammilla oli myös yhdet joulumarkkinat joissa pyörittiin heti ekana päivänä. Noista sai ostettua kaikkia ihania jouluherkkuja sekä kuumaa glühweinia eli terästettyä glögiä :D Joulumarkkinoilta sai myös ostettua kivoja joulukoristeita ja muuta krääsää. Paikalliset tuntui kuitenkin olevan lähinnä syömässä ja juomassa tuolla. 

Ekana iltana käytiin syömässä sellasessa pihvipaikassa ku Blockhouse. Toi pihvi oli niiin hyvää!! Ja toi hapankermakastike... Tulee nälkä jo kun kattoo tota kuvaa. 

Mulla on sen verran paljon kuvia ja asiaa reissusta että parempi tehdä useampi postaus niin jaksaa lukea :D Huomenna muuten viimeinen tentti ja oon joululomalla!! Koulusta vain mutta on sekin jo eteenpäin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe