Latest Instagrams
lauantai 15. marraskuuta 2014

Matkakuume

Mulla on kauhee reissukuume! Onneksi me lähdetään ensi kuun alussa sinne Berliiniin, muuten tulisin varmaan hulluksi.

Kaukana on ne ajat kun tämä tyttö oli iloinen viikosta Espanjan Saloussa eikä sen kummemmin kaivannut reissuun. Nyt tuntuu että viikko reissun jälkeen alan suunnittelemaan jo seuraavaa. Okei jos ihan rehellisiä ollaan, en ehkä viikko edellisen reissun jälkeen vielä lähtisi uudestaan, mutta ainahan sitä on kiva suunnitella. Ja matkojen suunnittelu onkin se mikä piristää arjen keskellä. Niinhän sitä sanotaan että nälkä kasvaa syödessä, ja tässä reissuasiassa se kyllä pitää paikkansa. Toisaalta on ihan sama mikä se kohde on, loma on aina loma ja maiseman vaihdos piristää. Oli se sitten Tukholmaan tai Balille. Silti haluan usein lähtä kauas. Kauas suomalaisista ja kauas kaikesta kiireestä. 

Mun arki on niin kiireistä että reissukuume tulee jo sen takia kun kaipaa lomaa. Loma kotona ei kuitenkaan mun mielestä oo sama asia, koska silloinkin on sellanen "pitäs pestä pyykkiä, matot pitäs ehtiä peseen loman aikana, pitäs siivota" - fiilis. Reissussa ei tarvi. Silloin voi tehä ihan mitä huvittaa, eikä tartte koskea pyykinpesukoneeseen.

Tällä hetkellä me tosiaan suunnitellaan T:n kanssa meidän joka kesäistä reissua ja kohteita on ollu ihan liikaa. Liikaa ihania ja mielenkiintoisia kohteita ja kaikkiin olis pakko päästä heti. " Sitten joskus" - ei lämmitä mieltä siinä vaiheessa kun on paha reissukuume vaan sinne on päästävä heti :D Tällä hetkellä meillä taitaa olla Intia sellanen aika varma vaihtoehto, mutta tuntuu että keksin koko ajan lisää. Ollaan mietty Etelä- Koreaa, Japania (jossa on muuten aivan upeita rantakohteita) ja Jenkkejä. Jenkit painii ihan omassa sarjassaan näiden kohteiden joukossa, mutta se tulee todella kalliiksi. Varsinkin Nykissä hotellit on sen hintasia että sillä sais kuukaudeksi hyvän hotellihuoneen Balilta. 

Nyt tähän matkakohde kamppailuun on lähtenyt mukaan myös Filippiinit, josta myöskin löytys upeita rantoja ja mielenkiintoisia kohteita. Filippiineillä puolestaan matkustaminen on suht. vaivanloista, varsinkin niihin rantakohteisiin. 


(Kuvat Bangkokista, Balilta, Dublinista ja Dubaista)
Onko muuten kukaan käynyt Intiassa ja tarkemmin Goalla? Intia ois vähän erilaista Aasiaa missä me ollaan käyty joten olis tutustua vähän uudenlaiseen maahan ja kulttuuriin.

2 kommenttia:

  1. Näitä kuvia katsellessa alan miettimään, että pitäiskl kuitenkin koittaa pistää rahaa sivuun ja mennä jonnekkin lomailemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissaaminen on kyllä ihanaa <3

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe