Latest Instagrams
lauantai 1. marraskuuta 2014

Marraskuun eka

Marraskuu. Virallisesti vielä syksyä, mutta kyllä musta aika talviselta jo tuntuu. Marraskuu sananakin saa jo sellaset talvifiilikset aikaan :D Mutta hei, ens kuussa on joulu!! Tänään olikin sitten sopivasti marraskuun teemaan sopiva ilma, kylmä mutta onneksi kuitenkin aurinkoinen. Olikin ihana viettää vapaapäivää kun oli kiva ilma. Tälläset lauantaivapaat on aika huippuja. Tultiin just T:n kanssa mun vanhemmilta ja nappasin pari kuvaa meidän lenkiltä.
PB010552

Kyllä mää vaan tykkään tästä mun kamerasta. Ulkona oli jo aika pimeää kun käytiin nää kuvat ottamassa ja muokkaamatta niistä tuli aika valoisia. Kyllähän tästä huomaa että hämärtää, mutta ei silti tarvinnut salamaa. Mun asu oli tänään vapaapäivään sopiva, iso pooloneule ja sukkikset. Toi neule on niin mukava, mun on pakko hommata jostain toinen tollanen pooloneule. Oon ostanut ton muistaakseni viime vuonna, mutta eiköhän tollasia taas ainakin Hennesin valikoimassa oo. 

PB010562  
PB010564 

Kylläpäs on vähän synkkiä kuvia, mutta hei niinhän tähän marraskuuhun kuuluu :P Marraskuu tarkoittaa mulle paljon kouluhommia, mun kandin ensimmäisen osan täytyy olla valmis muistaakseni 25. päivä jolloin mulla on alkuraportin esitys. Alkukuusta on myös parin verkkokurssin lopputyön palautus, venäjän koe ja pari uutta kurssia. Nyt kun marraskuun suunnitelmia miettii niin aika koulupitoista tää kuu kyllä. Pikkujoulut meillä on ens viikolla, samoin isänpäivä. Loppukuusta on myös mun hyvän ystävän synttärit, joten eiköhän tähän kuuhun mahdu myös vähän vapaa-aikaa ja juhlimista. Ja tietenkin voi jo aloittaa joululahjojen ostamisen ;) (Ihan ku en ois jo alottanut..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe